ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פיליפינים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    788
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שחר_12
      שחר_12 נערך לאחרונה על ידי

היי:)

חברה ואני נוסעות באמצע יוני למזרח למספר חודשים.. עיקר הטיול יהיה צפון הודו ותאילנד.

אנחנו מאוד רוצות לעשות גם את הפיליפינים תקופה קצרה אך חוששות מאוד ממזג האויר הצפוי לנו..

הייתי שמחה לקבל חוות דעת ממי מכם שהיה שם או שמכיר -  בעיקר לגבי השפעת מזג האויר על אופי הטיול.. והאם בכלל שווה לנסוע לשם בכל זאת בתקופה הזו?

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נדב זילברמן
        נדב זילברמן נערך לאחרונה על ידי

פיליפינים

אני בדיוק סיימתי את הביקור שלי בפיליפינים לפני שבועיים. הייתי שם מתחילת מרץ עד אמצע אפריל. בקשר לעונה קשה לי לעזור לך. אני לא יודע מה יהיה ביוני, אבל יש הרבה מידע באינטרנט על עונות מומלצות, בין היתר כאן בעפתי, או פשוט להריץ חיפוש בגוגל משהו כמו Philippines when to go.

בקשר להשפעה על אופי הטיול, מזג האוויר הוא קריטי. רוב הטיול בפיליפינים סובב סביב הים, איילנד הופינג, שנורקלים וצלילות. אם יש מזג אוויר רע זה מבאס.. הולכים לים ולא כיף להכנס למים, אם יש ממש טייפונים יכולים לבטל סירות ואז אפשר להתקע על אי קטן מאוד עוד יום יותר ממה שמתכננים (שני הדברים האלה קרו לי, היו לי איזה שבועיים כמעט בלי שמש). בקיצור מזג אוויר קריטי. אבל אם יש מזג אוויר טוב זה מדהים..

• yushon
          yushon נערך לאחרונה על ידי

פיליפינים

כמו בכל מקום של חופים, מזג האוויר מאוד משפיע על הטיול.

הייתי פעמיים בפיליפינים ובשתיהן זה היה ביולי-אוגוסט. היו ימים מקסימים והיו ימים מבאסים. נכון שתיאורטית הסיכוי למזג אוויר רע גדול יותר בתקופה הזו, אך כמו בהודעה של נדב מעלי, גם במרץ-אפריל אי אפשר להבטיח מזג אוויר טוב.

אם לסכם בשלוש מילים - מזל, מזל ומזל.

דרך אגב, מזג האוויר יהיה זהה בכל דרום מזרח אסיה כך שאם אתן בכל מקרה באזור, המזג אוויר בפיליפינים לא יהיה טוב/רע יותר מהמדינות השכנות, והפיליפינים מדינה מדהימה.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון