עזרה!:-) מתי לנסוע לפטוניה?
-
שלום!!
אני ובעלי רוצים לנסוע לאזור פטגוניה וארץ האש אבל בגלל אילוצי עבודה אנחנו יכולים לנסוע או באוקטובר או באפריל.
יש לנו 2 שאלות:
1. האם ניתן לנסוע לשם באחד מהחודשים הללו ובאיזה חודש עדיף?
2. האם חודש מספיק או לדחות לנסיעה ארוכה יותר?
תודה רבה לכל העונים!!!
-
עזרה!:-) מתי לנסוע לפטוניה?אותה שאלה בנוגע לפרו
תודה!
-
פטגוניה ופרופטגוניה, או דרום צ'ילה וארגנטינה, רצוי לנסוע בחודשי הקיץ שלהם או החורף שלנו,
מסוף נובמבר ועד סוף מרץ. ביתר העונות אין מפסיק תחבורה ושרותים.
לגבי פרו, עכשיו חזרנו מאזור הוארז, בחודש אפריל. לגבי טרקים באזור, עדיף טיפה מאוחר כי אחה"צ ייתכנו קצת גשמים. עדיף מאי עד ספטמבר.
אם השאלה היא לגבי החודשים שהצגתם, עדיף פרו או פטגוניה, אז התשובה היא פרו
-
פטגוניה ופרותודה רבה! בעיקרון אם החודשים לא מתאימים לדרום אמריקה אנחנו לא נעולים על זה, כך שאם יש טיול אחר ברחבי הגלובוס שנראה לך מומלץ לחודשים אלו שכולל טרקים יפים - נשמח לשמוע!
תודה רבה!!
-
עזרה!:-) מתי לנסוע לפטוניה?הזמן הטוב ביותר הוא בין דצמבר למרץ. בשאר החודשים יתכנו שלגים ומשקעים רבים והטמפרטורה קרה מאוד וככל שתדרימו פשוט יהיה בלתי ניתן לטייל.
-
עזרה!:-) מתי לנסוע לפטוניה?אנחנו היינו בפטגוניה בנובמבר והיה מזג אויר קריר ,בלילה קר, אבל נחמד והעיקר לא היו הרבה תיירים. ומחירי ההוסטלים היו סבירים
אוקטובר עדיין קר וחלק מהמקומות עדיין סגורים.
טרקים? במזרח אפשר בתקופה זו ללא בעיות.
-
עזרה!:-) מתי לנסוע לפטוניה?אם צריך לבחור זמן לפטגוניה מבין שניהם, עדיף אפריל. אוקטובר זה אביב - כלומר עדיין יהיו הרבה שלגים, מקומות חסומים וכדומה, באפריל יתקרר אבל עדיין ניתן לטייל.
זה יאלץ אתכם לפי דעתי להוציא קצת יותר כסף מאשר בעונה הרגילה (תצטרכו להוציא כסף על שכירת רכב/מוניות כי תהיה פחות תחבורה ציבורית לדוגמא) אבל יהיה פחות עומס שזה לדעתי מאוד כיף לזוג.
אני הייתי בחלק מפטגוניה באפריל 2011 והיה בסדר גמור (אל קאלאפטה, אל צ'אלטן, אושאוויה) במידה ואין גשם חזק עדיין ניתן לעשות כמעט הכל.
-
עזרה!:-) מתי לנסוע לפטוניה?שלום אורלי!
כמו שנאמר, התקופה הטובה ביותר להגעה לפטגוניה היא בין דצמבר למרץ, אך אם הבחירה היא אוקטובר או אפריל, אפריל היא ללא ספק התשובה!
באוקטובר עדיין הרבה מאוד מהטרקים והפארקים סגורים, ובאפריל יכול להיות שחלקים מסוימים יתחילו להיסגר, אבל הרוב עדיין פתוח. כמובן שבשתי האופציות יכולים להיות גשמים ושלג, ויהיה קר יותר מאשר בעונה בכל מקרה, אבל באפריל הסיכוי הוא שתיהנו יותר.
-
עזרה!:-) מתי לנסוע לפטוניה?אם את מגיעה לפרו לא לפספס את טרק הווי וואש (או הסנטה קרוז בגרסה המקוצרת שלו)