ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חזרנו מהולנד

פורום טיולי משפחות
    2
    3
    822
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עבדו
      עבדו נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם חזרנו שלשום מהולנד היה מדהים ומקסים הכל הלך לפי התוכנית מזג אוויר היה מצוין אז כך נחתתנו ביום שני שעבר בסביבות 10 בבוקר לקחנו את הרכב ונסענו לוולנדם לפי ההמלצה של אורן היה יום קריר וגשם טפטף כל הזמן אבל עם המטריות זה לא כל כך הפריע כפר נחמד התרשמנו מהאווירה אכלנו וקנינו סבונירים כי זה המקום לעשות קניות ממש זול ואז נסענו לחווה ששכרנו באגילסטין ליד אוטרכט מקום נפלא כבשים פרות תרנגולות וכל מה שהילדים רצו .

למחורת נסענו לזאנסה סכאנס ראינו יצור כפכפים עלינו לטחנת רוח נוף מרהיב ומשם המשכנו לגני קןקנהוף אין לי מלים לתאר .

יום רביעי יום נעים חם שמש נסענו לאפטלינג ענננננק ובכל זאת הספקנו המון 

יום חמישי גאודה שוק הגבינה הכנסייה לאחר מכן נסענו ללידן סתם שוטטנו הטחנה היתה סגורה אכלנו שווארמה טעימה וזולה והמשכנו למדורדם אתר חובה לפי דעתי ןפשר לבלות שם לפחות שלוש שעות זה לא סתם עיר מניאטורות יש מלא אטרקציות לילדים כמו הפעלת אוניות ומתקנים שונים ובנוסף גם מתקני שעשועים 

יום שישי נסענו למוזיאון הפתוח בארנהם האם צפיתי ליותר לפי ההמלצות התאכזבתי לא שווה את המחיר אין הרבה מה לעשות ומשם המשכנו לחיטהורן  לשייט ושוטטות כמה מלים לגבי השייט אני ממליצה לעשות בסירה גדולה עם מדריך ולא לבד זה עלול להיות מסוכן במיוחד כשמגיעים לאגם הגדול הפתוח ואם יש רוח הסירה מתנדנדת אנחנו הסתובבנו בחזרה לתעלה הצרה יותר בטוח וחזרנו לאותה דרך .

שבת היתה מתוכננת לאוטרכט ומוזיאונים שלה אך באותו יום נפל יום המלך והכל היה סגור אז החלטנו לנסוע ליער הקופים נחמד והילדים נהנו ושוב יש מלא מתקנים היינו יום שלם ראינו מופעים והאכלות .

יום ראשון היה מתוכנן כל היום דולפינריום היה גשום אבל זה לא הפריע לנו כי רוב המופעים היו בתוך אולמות סגורים נשארנו עד לסגירה נהנינו נדהמנו צחקנו וחזרנו לחווה לארוז ןלהתארגן לנסיעה למחרת .

הפעם אשמח לעזור למי שמתכנן לנסוע ומאחלת טיול מהנה .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • פסגות מושלגות
        פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

חזרנו מהולנד

הי, ברוכים השבים. אני שמחה שהלך לכם טוב. Smile

• עבדו
          עבדו נערך לאחרונה על ידי

חזרנו מהולנד

תודה , אני מבינה ממה שקראתי שגם את נוסעת להולנד בקרוב , תהנו

• 1 / 1