סצ'ואן ויונאן בעשרה ימים
-
שלום,
הולכים להיות לי עשרה ימים לטייל בסין (נוחת וחוזר בהונג קונג כי חייב).
תכננתי לרכוש שתי טיסות. אחת לצ'נגדו והשנייה לקונמינג\ליג'יאנג. המטרה - לעשות סוג של "בק דור".
האם ניתן לעשות בעשרה ימים מבלי לסבול מעודף נסיעות?
אם כן, יש המלצות על מסלול?
תודה
-
סצ'ואן ויונאן בעשרה ימיםלעשות 2 מחוזות ענקיים כמו יונאן וסיצ'ואן ב9 ימים זה כמו לעשות את דרום אמריקה ביומיים בלתי אפשרי.
הייתי ממליץ לך לבחור את אחד המחוזות ולבחור יעד אחד מרכזי ואחד משני שבהם תתרכז.
-
סצ'ואן ויונאן בעשרה ימיםכל אחד מהם מתאים לטיול כזה?
איך מסכמים את ההבדלים ביניהם בכמה משפטים?
-
סצ'ואן ויונאן בעשרה ימיםאין מצב בעולם... הדרך היחידה זה דוח מצ׳נגדו לקונמינג או להפך (עם עצירה אחת או שתיים), אבל לא בק דור.
-
סצ'ואן ויונאן בעשרה ימיםהיי צחי,
כבר ברור לך שלא כדאי לעשות כזה דבר ב-10 ימים ועדיף להתמקד באזור מסויים.
יונאן מאוד נוחה לטייל, מבחינת אטרקציות ושירותי תיירות. בסיצ'ואן אפשר גם להנות מאוד ולהגיע למקומות מדהימים.
היו בחודשיים האחרונים כמו שרשורים בנושאי טיול באזור יונאן וסצ'ואן, וגם על כמה המלצות בקרבת הונג קונג.
שווה לך לקרוא קצת אחורה.
-
סצ'ואן ויונאן בעשרה ימיםהייתי הולך על יונאן ב10 ימים. מספיק זמן להנות מפרובינציה נהדרת
-
סצ'ואן ויונאן בעשרה ימיםאוקיי, אז הוחלט על מחוז אחד.
הבנתי שיונאן יותר מתוירת אז נוטה יותר לסצ'ואן. מצד שני הבנתי שהנסיעות שם ממקום למקום יקחו לי את כל הזמן.מחשבות בנושא?
-
סצ'ואן ויונאן בעשרה ימיםלא נראה לי שסצ׳ואן זו הבחירה הנכונה, הדברים היפים והמיוחדים נמצאים בצפון או מערבית רחוק יחסית מצ׳נגדו, ומסביב צ׳נגדו אין יותר מידי מה לעשות לטעמי.
-
סצ'ואן ויונאן בעשרה ימיםמסכים, בעשרה ימים לא תספיק הרבה בסיצ'ואן, או לכל הפחות, לא תספיק להתרחק הרבה מצ'נגדו ולהגיע לאזורים הבאמת מעניינים, שבגללם אתה מראש בוחר בסיצ'ואן על פני יונאן.
בפרק זמן קצר כזה, סע ליונאן.