זוג בני 18 בלרנקה
-
מגיעים בהפלגה ונמצאים שם 24 שעות (משישי בצהריים עד שבת בצהריים) מה האטרקציות המרכזיות בעיר, הרלוונטיות צעירים, אשר מומלץ ורצוי להספיק לבקר בהן?
הבנתי שיש מספר פארקי מים ושעשועים בקפריסין - מישהו יודע מהו הפארק הקרוב ביותר לאזור הנמל בקפריסין? כמו כן, מה מרחק הנסיעה מנמל לרנקה לאיי נאפה?
תודה מראש
-
זוג בני 18 בלרנקהזה במקום רודוס, או בדרך?

מתי אתם מגיעים לשם?
בלרנקה עצמה אין לי מושג לגבי חיי הלילה אבל לגבי חיי היום, יש טיילת נחמדה עם מסעדות ובתי קפה ויש גם אגם מלח בין שדה התעופה לעיר.
בחורף האגם מלא במים ויש שם פלמינגואים, באביב (כלומר עכשיו) החלק המזרחי של האגם עדיין מלא במים, והחלק הדרום מערבי שקרוב למסגד hala sultan tekke כבר יבש ויש בו מרבצי מלח, מה שהופך אותו לגרסה חיוורת וקטנה של הסאלאר בבוליביה, אבל בכל מקרה אני מאד ממליץ להגיע לשם אם יש לכם את האפשרות (לא יודע איך מגיעים אם אתם בלי רכב). ככל שעובר הזמן יש פחות מים ויותר יבש, עד שבקיץ האגם מתייבש לחלוטין.
פארק המים הקרוב ביותר הוא זה שנמצא באיה נאפה - waterworld , קצת יותר מחצי שעה נסיעה במכונית מלרנקה לאיה נאפה) יש גם פארק מים בפאראלימני שקרובה לאיה נאפה ובלימסול שנמצאת כ50 דקות מלרנקה. יש גם בפאפוס, אבל זה באמת רחוק, בערך שעתיים נסיעה.
בפרבר של לרנקה יש גם לונה פארק עם רכבות הרים, קארטינג וכו', אין לי מושג מה הרמה שלו. קוראים לו lucky star
-
זוג בני 18 בלרנקהחחחח זה לא במקום רודוס אנחנו עדיין נוסעים...
השאלה היתה עבור אחותי וכפי שרשמתי היא בת 18 ומגיעה בהפלגה- הם יהיו בלרנקה 24 שעות
בכל מקרה תודה על התשובה!! עזרת לי לגבי הפארקים והטרקציות
האם יש לך מושג היכן ההפלגה של מנו ספנות עוגנת? ומבחינת התמצאות אוטובוסים וכד- האם ניתן למצוא בסמוך לנמל (בהנחה ובאמת רוצים להגיע לנאפה) כמו כן אם יש לך הערכה לגבי מחיר נסיעה באוטובוס זה יהיה מעולה
תודה רבה!
-
זוג בני 18 בלרנקהלשמחתי הגעתי בטיסה ושכרתי רכב, כך שאני לא יודע על הנמל ועל התחבורה הציבורית. (אגב, לא מבין למה לשוט בספינה כשאפשר לטוס ב140 דולר).