תקשורת בארה"ב וקנדה
-
בנסיעות קודמות לארה"ב רכשנו סים מקומי + חבילה חודשית (עלות כ 50 דולר).
הפעם, נשהה כ 3 שבועות במערב קנדה + 10 ימים בארה"ב.
מה הדרך המומלצת לתקשורת ?
הצורך הוא בעיקר חבילת Dataהאם נדרשים שני סימים ושתי חבילות נפרדות ?
האם יש פתרון משולב?
בכפוף לעלות של פתרון מקומי מיטבי - אולי שווה לשקול את החבילה המוצעת ע"י אורנג' ? אורנג' פספורט - גלישה בחו"לבתודה מראש למומחים !
-
תקשורת בארה"ב וקנדהנכון לקיץ שעבר, בקנדה יש צורך בסים נפרד. יש מספר חברות , צריך לבדוק מראש פריסה באזור הרלבנטי לכם.
-
תקשורת בארה"ב וקנדהתודה
בהנחה שעלות הסים הקנדי דומה לסים האמריקאי, מדובר על עלות כוללת של 100 דולר.
במקרה זה, מה היתרון של רכישת 2 סימים מקומיים (כ 350 ש"ח) על פני חבילת הגלישה של אורנג' ( 149 ש"ח) ?
בדקתי והחבילה מאפשרת גלישה בארה"ב וגם בקנדה.איפה הקאטצ'? מה אני מפספסת?
-
תקשורת בארה"ב וקנדהאני מציע לבדוק בדיוק מה כוללת החבילה של אורנג' ומה כוללת חבילת הגלישה (מה עם שיחות" אגב) המוצעת בארה"ב ולהחליט. עד כמה שאני זוכר, חבילות אורנג' כוללת מגבלות מסוימות מבחינת שימוש, שאחריהן מחיר דקת שיחה עולה. לא יודע לגבי גלישה בענין זה, אבל יתכנו מגבלות. כדאי לזכור שבצפון אמריקה, זמן אויר נגבה גם על שיחות נכנסות (לא רלבנטי לנושא גלישה, כמובן).
-
תקשורת בארה"ב וקנדהקודם כל - צריך מכשיר אחד או שניים (או יותר)? ואם יותר מאחד - הצרכים בכולם זהים?
מה אופי השימוש שלך בטלפון - מעט מאד שיחות בינכם? מעט מאד שיחות לישראל? שיחות מקומיות? הרבה שיחות?
מה אופי השימוש ב DATA - קצת גוגל קצת whatsup? טוחנים סרטים כל היום?
חשוב לשמור על המספר הישראלי? נוסעים עם מכישור טלפון נוסף רק לצורך המספר הישראלי?
אני לא מומחה לענות לכם, אבל התשובות שאתם מחפשים תלויות גם בשאלות הללו.
הבילות הבסיסיות של אורנג' עולות 150 ש"ח ל DATA, ועוד 170 ש"ח לחבילת שיחות בסיסית. וביחד מחיר דומה לשני סימים מקומיים עם נפח גלישה ושיחות גדול יותר.
האם זה משתלם? כל אחד והשיקולים שלו.