ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איי הגלאפגוס -המלצות?

פורום דרום אמריקה
    4
    5
    1765
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Nadav3222791
      Nadav3222791 נערך לאחרונה על ידי

אני טס בסוף מאי לחודשיים וחצי בדרום אמריקה ומתחיל בפרו ובוליביה ואחרי זה עולה לאקוודור ואני רוצה להיות גם באיי הגלאפגוס כי שמעתי שאם מגיעים לאקוודור חייבים להיות שם,הבנתי שעדיף לקנות דילים באקוודור עצמה ולא במדינות אחרות אשמח לשמוע המלצות על דילים ומה יש לעשות שם גם אם צלילה לא מדבר אליי?

ואפשר להיות שם בסביבות 6-7 ימים ?

תודה מראש ! 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ranchy
        ranchy נערך לאחרונה על ידי

איי הגלאפגוס -המלצות?

איי גלפגוס אינם עוד V ברשימת איפה הייתי בדרום אמריקה.אם אתה חובב טבע מושבע אז אתה לא שואל שאלות אלא זה מסומן ראשון וכל היתר אחר כך. אם אינר חובב טבע מושבע תחשוב פעמיים אם זה בשבילך. דבר אחד מובטח לך זול זה לא!

יש שלוש אפשרויות לעלות טיול לגלפגוס יקר  יותר יקר  ויקר מאד.

אבל אם בכל זאת אתה לא מוותר אזי כנס לרשת לפי גלפאגוס. שוטט בין אתרי החברות השונות ותקבל מושג על מה מדברים וכמה זה עולה.

תביא בחשבון שלעלות ההפלגה  בין האיים יש להוסיף עוד כ500$ שזה הטיסה ואגרת שמורת הטבע לזרים.

לדעתי 8 ימים זה המינימום. פחות מזה חבל על הכסף  (הרבה כסף) והזמן.

רנצי

• eugeng
          eugeng נערך לאחרונה על ידי

איי הגלאפגוס -המלצות?

באמת גלפגוס הוא המקום המרשים בדרום אמריקה, אך לפי דעתי אפשר להסתפק גם ב- 5 ימים, כי זה מאוד יקר. כמובן ששמונה ימים עדיף אך לא חובה.

אני לא יודע אם יש הבדל גדול במחיר אם אתה מזמין מראש או מאקוואדור, אך יש הבדל בין סוגי הסירות השונות שאתה מזמין ותנאי המחיה בהם. רובם מגיעים למקומות דומים.

• Nadav3222791
            Nadav3222791 נערך לאחרונה על ידי

איי הגלאפגוס -המלצות?

קודם כל תודה לכם על העזרה ! 

דבר שני השאלה היא אם ב5 ימים אפשר באמת לחוות את החוויה של האיים האלה או שזה יותר כדי לסמן וי שהייתי שם .

ולגבי המחיר ברור לי שזה לא זול לא סתם היעד הכי נחשב בדרום אמריקה ואולי בעולם כולו ,בהתחלה לא ידעתי אם אני רוצה להיות שם אבל הגעתי למסקנה שאם אני באקוודור אני לא רוצה לוותר על זה ,למרות שזאת תיהיה הפעם השנייה שלי בדרום אמריקה אני מאמין שלא תיהיה פעם שלישית כי בשאר המדינות כבר הייתי .

באמת יש הבדל במחיר אם מזמינים מגויאקיל או מקיטו את המסלול לגלפגוס?כי שמעתי שיש הבדל משמעותי במחיר.

• yoniofri
              yoniofri נערך לאחרונה על ידי

איי הגלאפגוס -המלצות?

נדב, כדאי לך להיות מדוייק מאוד מבחינת הזמן שם.

חזרתי לא מזמן מהגלאפגוס, הייתי 12 יום, 6 ימים נטו בהפלגה שסגרתי מראש בחברת גוליבר אקוודור בבעלות ישראלית.

קח בחשבון שאם יש לך 6 ימים שניים מהם הלכו על הלוך חוזר והתמקמות.

5 ימים נטו מספיקים, אני אישית לא אוהב את הרגשת הלחץ, הייתי לוקח עוד יום אחד להסתובב בעיירה לקניות ואולי עוד יום להפלגה של יום לעוד איזה אי שם.

בכל מקרה, הדבר החשוב ביותר זה לסגור קרוז שיעבור באיים הכי מעניינים, 

אני סגרתי דיל כשהייתי בפרו 10 ימים לפני שטסתי לשם ויצא מטורף לגמרי.

לא בהכרח זול יותר לסגור שם, גם אם כן, לך רק למישל עם השלטים הכתומים, אחלה דילים.

בהצלחה ותעשה חיים.

אם יש לך עוד שאלות בכיף

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון