רעיונות לדולומיטים ?
-
מחפש רעיונות לטיולים / אטרקציות באזור הדולומיטים )וצפון איטליה בכלל( .
אנחנו זוג ושלושה ילדים )7 4 ו- 2( כך שאני מחפש מסלולים שהם לא קשים מדי ואטרקציות מתאימות )נעלב בוודאות באחד הרכבלים לפסגות(.
כמו כן,האם מישהו יכול להמליץ על מקום לינה )רצוי לא מלון אלא דירה/צימר עם מטבח( באזור והאם לדעתכם שלושה לילות יספיקו ?
תודה
-
רעיונות לדולומיטים ?שלום,
אנחנו נוסעים לצפון איטליה בספטמבר, כך שאני עדיין לא מדברת מניסיון.. אבל הספקתי לאסוף די הרבה מידע על המקום.
בחרנו להקדיש לדולומיטים 4 ימים.
לפי החיפושים ראיתי שיש שם אינסוף דברים לעשות:
עמק גארדנה מציע שפע של טיולים רגליים, רכבלים, עיירות ציוריות ופארק חבלים,
כך גם בעמק פאסה.
יש את הר המרמולדה (הכי גבוה שניתן לעלות אליו בדולומיטים), שם יש גם שלג (אבל לא בטוחה שזה מתאים לגילאי הילדים שלכם כי הגובה הוא יותר מ-3000 מטר)
מבחינת אגמים: יש את אגם פדאיה ליד המרמולדה ואגם קארזה, יותר צפונה יש את אגם בראיס.
ערים: המרכזיות הן טרנטו, מראנו ובולזנו.
מבחינת אטרקציות יש מגלשות הרים וראפטינג בפארדצו, אבל שוב אני לא חושבת שהאטרקציות האלו מתאימות לגילאי הילדים...
שוב, אני עדיין לא מדברת מניסיון,
מקווה שעזרתי קצת,
עדן
-
רעיונות לדולומיטים ?3 ימים יכול להיות מספיק אבל אני מציע לכם לטייל בדולומיטים הרבה יותר.
ההגעה לדולומיטים יכולה לקחת כמעט יום שלם, כולל הפסקות ובירבורים במיוחד אם אתם באים ממילאנו.
הנסיעות באזור איטיות מאוד כי הכבישים מפותלים ולא קלות לילדים קטנים שיושבים מאחור ולא נהנים מהנוף.
אנחנו טיילנו בעמק גרדנה שנמצא בכניסה לדולומיטים. היתרון שלו שההגעה אליו לא כרוכה במעבר באחד הפאסים המפותלים. אפשר להעביר בעמק עצמו כמה ימים בקלות.
מבחינת לינה אתם מגיעים עם 3 ילדים ומחפשים תקופה קצרה. בעלי הדירות מעדיפים להשכיר לשבוע שלם בעונה. אם אתם מתכננים לטייל בקיץ אני מציע לכם להזדרז ולהזמין כי הדירות הטובות נתפסות מהר.
מבחינת אטרקציות אתם עם שני ילדים קטנים. כל גן שעשועים, חווה או רכבל יענו על הצרכים שלהם. יש אין סוף אטרקציות כאלה באזור.