נפאל-הודו-סרי לנקה
-
שלום לכולם,
אני מנסה לתכנן טיול של חודשיים, מאמצע אוגוסט עד אמצע אוקטובר, ואני מחפש איזה כיוון להתחלה.
מבחינת מזג אוויר הבנתי ששלושת המדינות המוזכרות - נפאל-הודו-סרי לנקה מתאימות לטיול בתקופה הרצויה.
כמו כן אני מודע לזה שחודשיים זה מעט זמן יחסית, אך הייתי שמח לחוות לפחות 2 מדינות בפרק זמן סביר.
המטרה שלי היא בעיקר לטייל (לא טרקים מפחידים, משהו יותר סולידי) ולקנח במשהו יותר רגוע, סוג של בטן-גב.
אשמח לעזרה.
-
נפאל-הודו-סרי לנקהאהלן אחי,אם אתה רוצה שתי מדינות בחודשיים הייתי ממליץ לוותר על הודו כיוון שהודו גם מבחינת עונה והתאריך שלך מחייבת אותך על אזור מרכז ומעט מצפון הודו ומבחינת זמן דורשת זמן רב יותר כדי באמת לחוות את המקום.לכן הייתי ממליץ לך על נפאל כיוון שספטמבר אוקטובר זה העונה והיא מדהימה,לגבי סרי לנקה לא הייתי אבל שמעתי דעות חצויות,הרבה אמרו לי שאם אתה לא גולש אין לך מה לעשות שם והרבה אמרו שיש גם אם אתה לא (כמובן שאתה יכול ללמוד שם).הייתי ממליץ לך על תאילנד או פיליפינים(תבדוק עונות בשניהם) שניהם מדינות עם חופים מדהימים ומגוון רחב של התעסקויות
-
נפאל-הודו-סרי לנקההעניין שנאפל לא משהו באוגוסט ומתחילה להיות סבירה לטיול בספטמבר.
תראה הכול תלוי בטיסות אבל הייתי ממליץ לך לעשות הודו-נאפל הודו.
למשל אם אתה נוחת בדלהי, אתה יכול לנסוע לאיזור רישיקש-קאסר דיווי לשבועיים. שהוא יפה מעניין ומאוד מאוד הודו. משם אתה גם "יחסית" קרוב ויכול לעבור לנאפל יבשתית. להיות בנאפל חודש ולחזור להודו לעוד שבועיים. אם הטיסה שלך מדלהי אז אתה יכול לנסוע לאיזור דראמסללה או מנאלי-פארווטי ואם ממומביי אז לעשות בדרום שבועיים גואה-האמפי. שזה אחלה בטן גב לסיום וגם מתאים לזמנים.
-
נפאל-הודו-סרי לנקהאם המטרה היא לחוות מקומות שונים (ולא לצבור חותמת נוספת בדרכון), הייתי מקדישה את כל החודשיים להודו. אוגוסט-אוקטבר זו תקופה שמאפשרת טיול מאד מגוון שיכול להתחיל בלדאק (מדינת ג'אמו וקשמיר) לשלושה שבועות, משם לשלושה שבועות נוספים במדינת הימאצ'ל פרדש או מדינת אוטרנאצ'ל או מדינת רג'אסטן, ומשם לשבועיים אחרונים בחופים של מדינת גואה או מדינת קרנטקה. תחילת אוקטובר זו כבר תחילת העונה שם.