סצ'ואן בעשרה ימים
-
שלום
מתקשה לתכנן.
יש לי עשרה ימים בסין בתחילת יוני, חשבתי לנחות בצ'נגדו ולעשות קצת את סצ'ואן אבל מאיך שהתרשמתי באתר... בסצ'ואן הנסיעות ארוכות מאוד (חצי יום - יום לכל מקום).
האם עשרה ימים בסצ'ואן זה פרקטי בכלל או שעדיף איזור כמו יונאן?
תודה
-
סצ'ואן בעשרה ימיםיש מקומות כמו לשאן ואמיי-שאן שקרובים יחסית (שעות בודדות מאוד ולא ימים שלמים) ויש את האיזור של סונגפן וג'וזייגו שהם קרובים יחסית וכל אחד מהם הוא אטרקציה ליומיים שלושה אבל ההלוך זה יום שלם והחזור זה יום שלם. אז קח את זה בחשבון.
לדעתי יש גם טיסות לשם
-
סצ'ואן בעשרה ימיםהיי צחי,
שתי שאלות שיעזרו לי לענות לך:
האם היית כבר בסין?
האם אתה מדבר סינית?
-
סצ'ואן בעשרה ימיםהיי רועי,
התשובה לשתי שאלותיך היא לצערי "לא".
-
סצ'ואן בעשרה ימיםאם כך ללא ספק הייתי ממליץ לך לבחור ביונאן, שם שירותי התיירות נוחים יותר וכך גם ההתניידות והמעבר ממקום למקום.
בסצ'ואן, לא הייתי ממליץ לך לנסוע מערבה לרמה הטיבטית, שאפשר להנות שם בעשרה ימים ופשוט מדהים שם, אבל אני חושב שכדאי "להשתפשף" קצת בסין לפני כן, מה שלא יצא לך.
אני מניח שגם תרצה להיות בעיר סינית אם לא היית מעולם, כך שמתוך עשרת הימים, לפחות יומיים יהיו בצ'נגדו (או קונמינג אם תבחר את יונאן המומלצת).
יש את האפשרויות שעופר הציע, וכדאי לקחת אותן בחשבון. אבל כמו שהוא כתב, אתה משקיע כאן כמה ימים על נסיעות (נסיעה של 8-12 שעות לג'וזאיגוו או טיסה לשם למשל).
בכל מקרה, יצא שאתה תחזור לצ'נגדו כל פעם, כמו מעיין טיול כוכב -אלא אם אתה רוצה להגיע לאזורים הרבה פחות מתויירים, שזה אולי מעט קשה כשיש מגבלת זמן של 10 ימים.
ביונאן, אתה יכול לנחות בקונמינג, לבלות יומיים בעיר, לקחת רכבת לילה/שינה לליג'יאנג ולהיות שם כמה ימים. בדר חזרה לקונמינג אתה יכול לעשות בעצירות, בשאסי, דאלי, וכו'.
או מסלול הפוך. או מלא אפשרויות אחרות.
היו כאן כמה חבר'ה ששאלו לאחרונה על יונאן, תריץ חיפוש בפורום: "יונאן" ותראה כמה מסלולים והצעות.
-
בעצם...לפני כשבועיים כתבו די הרבה אפשרויות ליונאן בשרשור אחר שפתחת.