ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פראג בתכנון...

פורום טיולי משפחות
    5
    6
    1433
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • lora2
      lora2 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

נוסעת בסוף החודש עם אחותי לפראג לחמישה ימים wink

לשתינו פעם ראשונה בפראג.

קראתי את הטיולים של נירית, אורה ושירלי. עברתי ברפרוף על מדריך שיחור החדש וחוברת מטיילים לפראג משנת 1999 !

אין לי זמן לתכנונים מעמיקים  angry  ומתכננת לטייל בהתאם למסלולים שבחוברת ובספר.

בכל זאת, אי אפשר בלי כמה שאלות:

האם יש ימים מסויימים שמומלצים לחלק מהמסלולים ? הבנתי שלרובע היהודי לא כדאי להגיע ביום שבת. האם יש אתרים נוספים שמומלץ או לא מומלץ להגיע אליהם ביום מסויים ?

המצודה של פראג – לאיזה אתרים חובה/מומלץ להיכנס ?

טיול מחוץ לעיר – חשבנו על יום אחד מתוך החמישה לטייל מחוץ לעיר. קארלובי וארי-כן או לא ? יש הצעות נוספות במרחק סביר ולא טרזין. האם כדאי להצטרף לסיור מאורגן ? אם כן - האם יש מישהו מומלץ לסיורים בעברית ?

הסעה למלון משדה תעופה – יש המלצה על מישהו ?

שווקים מעניינים ?

הופעה – יש המלצה ? לא אופרה או קונצרט. משהו קליל יותר. האם צריך להזמין כבר כרטיסים או שאפשר באותו היום או יום לפני ?

וכל המלצה או טיפ יתקבלו בברכה.

תודה,

לורה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אמה
        אמה נערך לאחרונה על ידי

פראג בתכנון...

לא לשכול לעלות ולטייל ברדצ'אני,

ברחוב הזהב,מתחם הארמון, גני המלך...

את פראג מגלים ברגלייםlaugh

אמה

• ענבל01
          ענבל01 נערך לאחרונה על ידי

פראג בתכנון...

כתבו כאן על המופע wow לפני כשבוע יש את התאטרון השחור של ליאור חלפון בפראג הדעות חלוקות בעניין

• אורה.ג.
            אורה.ג. נערך לאחרונה על ידי

פראג בתכנון...

הי לורה,

קודם כל - איזה כיף לכן!!! פראג מקסימה ואין ספק שתהנו.

ולחלק משאלותיך - 

במצודה אנחנו אהבנו מאד את קתדרלת ויטוס, סמטת הזהב, מוזיאון הצעצועים (שהכניסה אליו בתשלום נפרד למרות שהוא נמצא בתחומי המצודה). גם מהתצפית היפהפיה על העיר התלהבנו. כל השאר - נחמד גם אך לא להיט.

הסעה משדה התעופה - לדעתי הכי טוב לכתוב למלון ולבקש שיזמינו לכן מונית לשעה שבה אתן נוחתות. בפעם הראשונה שהייתי בפארג לקחנו מאין שאטל וזה לא היה מוצלח כי הוא עצר בכל מיני מלונות בדרך, וכל הדרך ניפח לנו את השכל במטרה למכור לנו כל מיני אטרקציות בעיר ומחוצה לה. בפעם השניה שהייתי בעיר עשינו את מה שהמלצתי לך כרגע וזה היה פשוט סידור מצויין. בלי בלבולי שכל ונסיעה קצרה ולא יקרה.

הופעה - אני ממליצה על מופע של התיאטרון השחור - Alice. זה מופע מרהיב, קצת הזוי, מאד נהנינו!!! קנינו כרטיסים במקום כמה שעות לפני. בנוסף, יש בהמון כנסיות קונצרטים. אין צורך לחפש איפה, כי ברחוב כבר ידחפו לכן ליד ברושורים עם הזמנה. מאד ממליצה ללכת לפחות לאחד כזה. חוויה נהדרת.

המלצות נוספות יש בבלוג שלי, ואם יש לך עוד שאלות, אשמח לענות...

אורה

• אלי_88
              אלי_88 נערך לאחרונה על ידי

פראג בתכנון...

היי .בטח יעלו אותי על המוקד ,,,קרלובי ויוארי לדעתי האישית בלבד ,רק אם אתם רוצות מרחצות בריאות ,או טיפולים ,העיר יפה אבל לעומת פראג?פראג מדהימה , אם רק לראות עוד עיר אני הייתי מוותר ,הופעה קלילה את כותבת?אני ראיתי את פנס הקסם,לטרנה מגיקה היה נהדר ,שילוב על הבמה של שחקנים אמיתיים עם תמונות מוקרנות ,היה נהדר ,אלי

• lora2
                lora2 נערך לאחרונה על ידי

פראג בתכנון...

תודה לכל העונים

אמה - האזור מופיע במסלול של היום הרביעי בשיחור ולכן כלול בתכנון wink יחד עם ההמלצה שלך, בטוח נגיע...

ענבל - קראתי על WOW ואנחנו עדיין מתלבטות....

אורה - כמובן שקראתי את הבלוג שלך וניהנתי מהתמונות היפות. עושה חשק להגיע כבר... הבנתי שעם שאטל עושים סיבוב בין כל בתי המלון ולכן לא בא לי למרות שזה זול יותר. אני אצור קשר עם המלון. נראה מה יש להם להציע לי. את זוכרת אולי מה סדר גודל של מחיר נסיעה משדה תעופה לעיר ?

אלי - אני בטח לא אעלה אותך על המוקד... מאוד מתלבטת אבל אחותי רוצה.... שתינו לא בקטע של טיפולים. ההורים שלי נוסעים כמעט כל שנה לשבועיים-שלוש למלון עם כל הטיפולים והמעיינות ובא לה לראות על מה כל הרעש. אני ממש לא רואה את עצמי שם אולי בעוד כמה שנים.... 

לורה

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון