אתר למטייל החדש!!
-
היי חברים,
גאים ונרגשים להציג בפניכם את אתר למטייל החדש!!! 
לאחר תקופה ארוכה של עבודה מאומצת עלינו עם אתר חדש ורספונסיבי, כלומר האתר מגיב ומתאים את עצמו לכל סוגי המסכים, למחשב, למסכי מגע ולרזולוציות שונות וניתן לגלוש וליהנות מהאתר מכל מכשיר שברשותכם.
אנחנו בשלב ראשוני ועדיין מבצעים התאמות. אם יש לכם שאלות או הערות נשמח שתמלאו את הטופס המופיע בעמוד הבית בצד שמאל.
יום נפלא

-
אתר למטייל החדש!!הודעות פרטיות , בלוגים , נקודות מתנה , הכל קטסטרופה מלבד הפורומים למי שגולש בסמארטפון
-
מה עשיתם לבלוגים?לא ראיתי את ההודעה הזו, אז מעתיקה גם לכאן את מורת רוחי:
לא אשאל למה, אבל אני טרחתי לא מעט על עיצוב הבלוג שלי ועכשיו אין לו זכר! כל הטקסט באותו צבע, באותו גודל פונט, כל מה שהדגשתי כבר לא מודגש - למה????
והכי הכי - למה הסתרתם את עננת התגיות, את קבוצות הפוסטים והקישוריות???
כן, אני יודעת, יש חץ קטן לחשיפה - אבל ברור לחלוטין שזה מחטיא את המטרה! קבוצות ותגיות צריכים להיות גלויים כדי למשוך את עין הקורא ועכשיו כבר לא.
אני גם מניחה שאין דרך חזרה. כמו תמיד.
רבקה
-
מה עשיתם לבלוגים?בדקתי במספר מחשבים עליה דרך אקספלורר יחסית איטית האתר כבד.
מצטרף גם להערות של קודמותי
-
עוד כמה באגים מעצבניםא. החיפוש לא עובד. כשמקלידים שם המשתמש האתר לא מזהה את השם. כשמקלידים ביטוי, מקבלים תוצאות שלא קשורות בכלל ולא כוללות את הביטוי. אי אפשר לעשות חיפוש בהתאמה אישית לתקופה של מעל חצי שנה.
ב. כשלוחצים על שם המשתמש (לא שלי) האתר זורק אותי בחזרה לעמוד הראשי של הפורומים. למה זה?
-
שבוע חדשאהלן,
סידרנו את נושא הבלוגים. כל הבלוגים שנכתבו באתר לפני מועד העלייה של האתר החדש, יום חמישי האחרון, נשארו בפורמט הישן. משמע - כל האלמנטים והעיצוב בפוסטים/בלוגים נותרו כשהיו. תוכלו לבדוק אם גם אצלכם הכל חזר לקדמותו? במידה ועדיין יש תקלות נקודתיות, בבקשה שילחו לינק לפוסט/לבלוג עם הסבר אודות הבעיה.
לגבי החיפוש בפורומים - לא עשינו דבר בפורומים באתר החדש. הכל כפי שהיה. ביצעתי כעת חיפוש בדפדפן כרום לפי שם משתמש ועלו תוצאות וגם ביצעתי חיפוש לתקופה של מעל לחצי שנה. באיזה דפדפן את גולשת? האם תקלה זו עדיין מתרחשת או הייתה זמנית?
שבוע נעים

-
שבוע חדשקודם כל ליאור - תודה על ההענות!
חלק מההגדרות חזרו לקדמותם. חלק לא.
השנוי העיקרי כרגע (חוץ משורה קופצת כאן או שם...):
- לא החזרתם את צד הבלוג לקדמותו - ענן התגיות והקטגוריות עדיין מוסתר.
- השם המושחר שמתחת לתמונה (אני בטוחה שאצל רבים זה יהיה המספר של התמונה...)
רבקה
-
שבוע חדשהיי רבקה,
עניין התגיות והקטגוריות לא נעלם, צריך ללחוץ על החצים כדי שיפתח.
הרעיון מאחורי זה הוא לתת את הבמה ואת עיקר תשומת הלב לפוסט עצמו ולמנוע הסחות דעת, למשל ע"י התמקדות בתגיות. זה עדיין קיים, רק בפורמט אחר.
לגבי שם התמונה, אכן מופיע מספר התמונה, אך ניתן להוסיף ולתת כותרת לתמונה ואז הכותרת תופיע במקום מספר התמונה.
-
שבוע חדשאבל ליאור - זה בדיוק מה שהסברתי קודם.
ענן התגיות והקטגוריות נועד כדי למשוך קורא מזדמן לפוסטים נוספים. אם אני מבקשת שיעשה פעולה יזומה - איבדתי אותו. תבדקי בכל אתר בלוגים אחר - ככה זה עובד וזה הרעיון מאחורי הדברים.
רבקה
-
שבוע חדשולגבי "כותרת הצילום" כפי שהיא מופיעה עכשיו - אין אפשרות בעריכה לשנות אותה. צריך להעלות את הצילום מחדש כאשר הקובץ נקרא בשם אחר עוד לפני ההעלאה.
או אולי לא הבנתי משהו?
ליאור, אני מאד אוהבת את הבלוג שלי - אבל אין שום סיכוי שאעבור על כל הצילומים הרבים שהעליתי לשם ואעלה אותם מחדש עם שמות חדשים.
מעבר לכך, כותרת הצילום מופיעה על פס כהה מעל הצילום. בעיני זה לא אסתטי ופוגם בצילום עצמו.
חבל.
ממש.
אורה
-
ועוד דבר שאני שמה לב אליו עכשיו -כל פוסט בבלוג מכפיל את עצמו - כלומר נניח אני נכנסת לפוסט שלי "שתי אחיות בפראג", ברגע שמגיעים לסוף הפוסט (כלומר מה שהיה פעם סוף הפוסט...) מתחיל כל המלל והתמונות מחדש. בקיצור, הקורא, אם לא הבין בפעם הראשונה, יוכל לקרוא שוב ולהבין טוב יותר...
באסה ממש!!!
אורה
-
ועוד דבר שאני שמה לב אליו עכשיו -וואי, אורה טוב, ששמת לב... אני לא ראיתי את זה...
ליאור - אי אפשר פשוט להחזיר את הגלגל אחורה לגמרי בעניין הבלוגים????
רבקה
-
ועוד דבר שאני שמה לב אליו עכשיו -ליאור,
ראשית, טוב אתם עושים שאתם מקשיבים ומנסים לתקן. אני ממש לא ציני. זה לא טרוויאלי. תמשיכו עם זה עוד קצת.
אני רוצה לקוות מאוד שגם יילמדו מעט לקחים ׳לפעם הבאה׳ - כותבי הבלוגים הנהדרים שכאן (שאני לא נמנה עליהם) השקיעו מנפשם והניחו בפני הקוראים יצירות ממש.
דברו איתם קודם לשינוי הבא, שימעו את דעתם - הם נכס עבורכם ואל לכם לקחת אותם כדבר מובן מאליו.
שמוליק
-
ועוד דבר שאני שמה לב אליו עכשיו -מהבדיקה הבוקר:
- הוסרה הכפילות של הטקסט בבלוג.
- ההדגשות הצבעוניות לעיתים במקומם, לעיתים לא.
- גודל התמונות - מה זה הגדלים החדשים האלה?
- הריווח הכפול בין השורות בלתי ניתן לשליטה - אנא הסירו אותו, זה מגדיל ללא צורך את שטח הבלוג ופותח רווחים גדולים מדי בין פסקאות.
- יש לכם באג עם תמונת הרקע. אם מנסים להחליף אותה היא פשוט נעלמת ואיננה!
- אנא הסירו את הפס השחור עם הכיתוב שמתחת לתמונה!!! מעולם לא התכוונתי שיהיה שם, זה מכער את התמונות, הכיתוב לא תמיד היה מכוון שיהיה מתחת לתמונה ואין אפשרות לתקן מבלי להסיר את התמונה הקיימת ולשתול חדשה!!!!
- כל הטיפים חסרי ערך כרגע היות ואין להם לינקים בכלל!!!!
רבקה
-
ועוד דבר שאני שמה לב אליו עכשיו -לגבי תמונת הרקע - זה נכון. גם אני כבר שלושה ימים לא מצליחה להחליף אותה.
לגבי הפס השחור ע"ג התמונה, כתבתי זאת למעלה. זה אכן מיותר ומכוער.
בבלוג שלי גודל התמונות והריווח נשארו כשהיו.... לפחות זה...
אורה
-
בוקר אוררבקה ואורה,
העברתי למחלקת הפיתוח את כל ההערות שלכן לגבי הבלוגים - כותרת תמונה, תמונת הרקע בבלוג ועוד. כך גם לגם התגיות והקטגוריות ואת ההערות של רבקה מהבוקר.
הלינקים בטיפים - כבר בטיפול.
כמו ששמוליק אמר - אכן, אנו קוראים ומתייחסים לכל הודעה והודעה וממש לא בגישה של "ככה זה". לא לוקחים אף אחד כמובן מאליו

-
בוקר אורהיי ליאור,
שלחתי אתמול לאיתמר
דוגמא של 2 פוסטים שלי מהבלוג--- שהספקתי להציל ולגבות לפני הקטסטרופה..
שימו לב לכל ההבדלים והשינויים במראה הבלוג. לפני ואחרי.
ובעיקר להעלמויות של הטבלאות בכל הבלוגים
(צירפתי לו גם קישורים לבלוגים נוספים עם טבלאות שנעלמו.. וכל הכיתוב מפוזר)
תוודאי בבקשה שהוא קיבל את שני המיילים שלי מאתמול בערב.
תודה

-
בוקר אור -
עדיין קיימות בעיות בבלוגים - עם שידרוג אתר למטייל -
ניסיתי לחזור לפורוםעדיין הגלילה מתסכלת
כתיבת כל הודעה לוקחת המון זמן באייפד לא מקליד מה שכותבת ולכן צריכה לחזור ולכתוב שוב ושוב
ניסיתי
פרשתי
לא מתכוונת לנסות שוב לדאבג ללא הצלחה