יום ראשון
-
אנחנו נהייה ביער השחור עוד חודש
רציתי לדעת האם יש משמעות ליום ראשוןמבחינת אטרקציות? האם סגורות? חלקן?
האם זה יום טוב לנצל בפרייבורג או שמא סגור שם
האם יום ראשון מתאים לפארק אירופה?
-
יום ראשון ביער השחוריום ראשון הוא יום רגיל בו כל האטרקציות והאתרים פתוחים. חוץ מחנויות...
לשופינג תבחרו יום אחר.
כדאי לעקוב באתרי העיירות אחרי פעילויות מיוחדות ופסטיבלים שמתקיימים בסופ"ש.
לפארק אירופה לא מומלץ להגיע בסופ"ש (שבת וראשון) ובימי חג.
לאתרים המוניים כמו מגלשות טודנאו ופארק המים באדפרדייז גם כדאי לבחור ביום חול..
בהרכב הגילאים שלכם כדאי לרכוש כרטיס משפחתי ליער השחור, שיכלול כניסה לפארק אירופה ועוד יומיים אטרקציות.
לפרייבורג עדיף לבחור ביום שבת, בבוקר מתקיים שוק ססגוני ברחבת הקתדרלה ואח"כ אפשר להמשיך לשופינג בחנויות.
משפחה שישנה ברוסט, יכולה לטייל משם גם לאזור צפון היער וגם לביקור באלזס (קולמר, ריקווייהר). לביקור באלזס עדיף לא לבחור ביום שני = יום המנוחה אחרי הסופ"ש.
לגבי אוכל כשר - אין לי מושג, אני חושבת שיש בפרייבורג קהילה דתית, בשטרסבורג, (אולי גם בקולמר). כדאי לברר במייל בבתי חב"ד המקומיים (תכתוב בגוגל בית חב"ד).
אם אתה מצפה לקבל תשובות לשאלותיך...מקובל לכתוב תודה או לאותת שלפחות קראת את התשובות בשאלתך הקודמת.
בילוי נעים
-
יום ראשון ביער השחורהמון תודה על התשובה המהירה
לצערי בגלל שאנחנו דתיים ולא נמצאים בפרייבורג בשבת לא נכול להגיע (נעשה את זה שישי)
אלזס מתאים לראשון?או שאם יום שני לא אז בוודאי גם לא ראשון
יש מה לעשות עם הילדים באזור?
לגבי אוכל כשר תודה ננסה להסתדר
-
יום ראשון ביער השחורגם אנחנו משפחה דתית ומחפשים מקום לינה ביער השחור/באזור לשבת - היכן אתם מתכננים להיות?? אודה על קבלת רעיונות - חשוב לנו בית כנסת.
-
יום ראשון ביער השחורצר לי להגיד לך אבל לא מצאנו מקום עם בית הכנסת באיזור היער השחור
לכן זה לא משנה איפה שנשן
למרות שרצינו בהתחלה פרייבורג כי זה עיר וניתן לטייל בשבת אבל בסוף לא היה מקום נורמלי
בבאזל יש מסעדה כשרה אבל בצרפת יש קהילה דתית (שטרסבורג)