ציוד טיולים
-
מישהו יודע אולי על חנות טובה ועם מחירים טובים לציוד למטיילים (תרמילים, שק שינה וכו') בניו יורק?
תודה
-
ציוד טיוליםיש את ems. תבדוק מחירים באתר שלהם.
החנות הכי טובה באזור שאני מכיר היא campmor בכביש 17 בניו ג'רסי כחצי שעה ברכב ממנהטן.
-
ציוד טיוליםתודה.
רכב לא רלוונטי...
-
ציוד טיוליםREI, רשת חנויות מאוד מומלצת (לא מנסיון אישי אלא מהמלצות ברשת). יש להם סניף בניו יורק בסוהו , את יכולה להכנס לאתר שלהם להתרשם מהמבחר והמחירים.
-
ציוד טיוליםתודה!
בודקת
-
paragons sportsחנות ענקית על רחוב 18 אני חושב. קרוב ליוניון סקוור
-
ציוד טיוליםמה אתם מחפשים - ציוד איכותי? ציוד זול? לצורך טיול בארה"ב או כדי להביא לארץ? פריטים מסויימים שאתם מכירים או באופן כללי?
למה אני שואל:
ציוד זול שישמש אתכם בטיולים לא אינטנסיביים בארה"ב - אפשר גם למצוא ברשתות כמו וולמארט ודומיו במחירים נוחים יחסית.
לא פחות חשוב - אם זה לצורך טיול בארה"ב אז אני מניח שכן יהיה חלק בטיול שתהיו עם רכב כך שתוכלו לעבור בחנויות מחוץ לעיר.
להביא לארץ - תרמיל אני מבין, אבל שק שינה הוא יחסית גדול וכבד כך שהוא תופס לא מעט מקום במזוודה - שווה לכם?
משהו קונקרטי - לטעמי החנויות הזולות יותר הן בכלל באינטרנט (ברור שזה לא חד משמעי), כך שניתן לעשות השוואת מחירים טובה, ולמצוא את החנות הזולה שמוכנה לשלוח לכם לניו יורק. זה עשוי לחסוך לא מעט כסף. אבל בשביל זה צריך לדעת (פחות או יותר) מה רוצים לקנות.
-
ציוד טיוליםREI מאוד מומלצת מניסיון אישי של מס' שנים
-
ציוד טיוליםתודה אנשים טובים.
המטרה היא לקנות ציוד טוב (תרמיל, שק שינה, מצפן, פיצ'פקעס למינהם) ולהביא לבן שלי שמטייל פה בארץ.
אני רוצה לקנות תרמיל יום טוב, שבבירור עולה שם פחות.
לגבי שק שינה, אני צריכה לבדוק הפרשי מחירים.שק שינה זה דבר שתופס ממממממש מעט מקום ומעט מאוד משקל

-
ציוד טיוליםתודה לינה.
הזמנתם מהם במשלוח או קניתם בחנות פיזית?
-
ציוד טיוליםגם וגם ולא מעט ...
-
ציוד טיוליםתודה רבה לינה!