טיסה לאיי סישל
-
מצאתי בskyscanner טיסה במחיר טוב עם אתיופיאן
הזמנות דרך cheap flight air
האם משהו מכיר או הזמין דרכם או עדיף להזמין ישירות באתיופיאן ולשלם יותר 146ד
אודה מאוד על העזרה
זה מאוד חשוב לנו
טלי
-
טיסה לאיי סישלהי
משהו יכול לעזור?
רוב תודות
מחכים
-
טיסה לאיי סישלבאופן כללי ובלי התייחסות מיוחדת למקרה שלכם:
קניתם כרטיס דרך האנטרנט, במקרה של בעייה, (אחורים בטיסות המשך למשל) ישלחו אתכם למקור ממנו נקנה הכרטיס (והפיתרון לא תמיד יהיה קל או זמין.)
קניתם אצל סוכן או בחברת התעופה, יש לכם למי להרים טלפון על מנת שיפתור לכם את הבעייה.
-
טיסה לאיי סישלתודה רבה
טלי
-
טיסה לאיי סישלשאלה קשה - מצד אחד, אם מדובר בטיסות של חברות שונות שתלויות אחת בשניה, לפעמים עדיף שסוכן יטפל בזה.
אם קניתם את כל הטיסות בחברה אחת (אתיופיאן), אז הם ידעו להתמודד טוב עם איחורים ובעיות.
בכל מקרה, אם קניתם דרך האינטרנט, האתר הוא רק צינור. הוא יכול לסייע אם הוא רוצה בכך, אבל בסופו של דבר, הכרטיסים הם של חברות התעופה, ואתם יכולים להתנהל מולם.
הנציגות של אתיופיאן בתל אביב, למיטב ידיעתי, די יעילה.
באופן אישי, אם ההפרש הוא גדול ממה שסוכן יכול להציע לי, אני מזמין באינטרנט.
-
טיסה לאיי סישלהי עדו
תודה רבה
אני מאוד מתלבטת כי אני לא יודעת אם האתר שהזכרתי אמין
ההבדל הוא כ140 ד לכרטיס
הטיסות הן באתיופיאן דרך אדדיס וגם ההמשך איתם
מה אתה מציע .? האם יש סכון?
המון תודות
מחכה טלי
-
טיסה לאיי סישל140$ לכרטיס זה לא צחוק.
אני השנה לראשונה הזמנתי כרטיס דרך אחד ממנועי החיפוש באינטרנט (תמיד יש פעם ראשונה, ותסלח לי הסוכנת הקבועה שלי). יצא זול במידה ניכרת מסוכנויות ואפילו מהאתר הרישמי של חברת התעופה בה אני עתיד לטוס.
אין לי דיעה - אם אין בעיות, החסכון הוא גדול.
אם יש בעיות - אז את כבר נתונה לחסדיה של חברת התעופה. כאן את טסה בחברה סדירה, אז הבעיה הזאת אמורה להיות פחותה.
אגב, נסי לבדוק מחירים גם ב"למטייל מרקט" (בראש הדף) - במיוחד בתוצאות שתקבלי דרכו באתר Momondo.
-
טיסה לאיי סישלעידו ההתלבטות שלי היא רק אם האתר זה לא רמאות ואז החסכון לא שוה
כבר חפשתי בלמטיל אנסה שוב כהמלצתך
שוב תודות
טלי
-
טיסה לאיי סישלאת יכולה לצלצל לאיסתא, ולשאול אם הם מוכנים להשוות למחיר שמצאת באינטרנט.
-
טיסה לאיי סישלתודה רבה על הרעיון
אנסה
טלי
-
טיסה לאיי סישלרק אחדד - אני קניתי השנה כרטיסים עם לופטאנזה דרך אחד האתרים המוזלים (הגעתי דרך למטייל מרקט).
פתחתי משתמש באתר של לופטאנזה, ושייכתי אליו את ההזמנה שעשיתי. כך ווידאתי שההזמנה קיימת בלפוטאנזה, ועכשיו כל ההתנהלות שלי היא מולה (לא שיש לי התנהלות כלשהי בינתיים).
אגב, כבר קיבלתי שתי התראות גם מלופטאנשה וגם מהחברה ממנה הזמנתי על שינויים מיזעריים בשעות הטיסה (עשר דקות לכאן או לכאן), כך שאני די רגוע.