מלונות בפריז - עזרה
-
שלום,
האם יש לכם מלון או שניים מומלצים בפריז של 3 כוכבים לזוג באזור טוב ולא יקר כלכך?
האם ללון באזור הלטיני טוב ללינה?
תודה רבה
-
מלונות בפריז - עזרההיי פרנסין, אין לי תשובה בנוגע לאיזור הלטיני. הייתי בפריז פעם אחת לפני חצי שנה בתקופת הסילבסטר. קיבלנו המלצה מחבר משפחה על מלון:
montparnasse daguerre
שנמצא באיזור מונפרנס.
אנחנו מאוד נהננו מהמלון ומאוד אהבנו את האיזור. את כמובן יכולה לקרוא התרשמויות נוספות באתר Booking(שם גם אני רשמתי את חוות הדעת שלי) או בשאר האתרים.
מדובר על מלון קטן ונחמד ברמת 3 כוכבים. המלון נמצא באיזור בטוח ונעים, יש שם סופרים גדולים, מאפיות, מסעדות, בתי קפה, תחנת מטרו קרובה שמגיעה מהר מאוד למקומות החשובים. מעבר לכך, השירות במלון טוב מאוד.
אני בטוח שתוכלי תמיד למצוא מלונות טובים יותר ואולי גם איזורים טובים יותר.. כל אחד ומה שמתאים לו אחרי הכל.. אבל זאת בהחלט ההמלצה שלי

תהנו!!!!
-
מלונות בפריז - עזרהתודה רבה!
האזור הוא מומלץ אני מבין. האם זה היה קרוב למטרו והאטרקציות?
-
מלונות בפריז - עזרהאנחנו בילינו באביב הקודם בדזיין דה לה סורבון.
די מרכזי, נקי ויפה. יש מקינטוש עם אינטרנט חופשי בחדרהיה מאוד מוצלח.
לא היה יקר.
-
מלונות בפריז - עזרהרשת מלונות איביס מציעה מלונות כמעט בכל נקודה בפריז במחירים סבירים, כמובן ככל שיותר קרוב למרכז יותר יקר.
-
מלונות בפריז - עזרהלפני כשנתיים לנו שבוע במלון Hotel Waldorf Montparnasse.
המלון נחמד מאוד, לא יקר, קרוב מאוד לתחנת מטרו. נמצא ממש מול מגדל מונפרנס ובמרחק הליכה לא רבה לאתרים רבים.
לידו סופר, מרכז גלרי לפייט שבמגדל מונפרנס, חנויות רבות ובתי קפה.
-
מלונות בפריז - עזרהאנחנו התאכסנו ב-
Royal Elysees, 6 Avenue Victor Hugo Paris
מלון 3* קטן מיקום מעולה ליד שער הנצחוןארוחת הבוקר בסיסית אבל המיקום מנצח
מומלץ
-
מלונות בפריז - עזרהla relais bousqute
מקווה שאייתתי נכון. מומלץ בחום רב! מלון קטן במיקום מצויין לא רחוק מהאייפל קרוב למטרו מרכזי בסמטה קטנה ושקטה מתחתיה שלל מסעדות סופרים ופטיסיירי. מאוד נחמדים ונעימים. גם החדר הבסיסי שלהם מרווח יחסית לחדרי המלון בפאריז. קיבלנו אמבטיה משופצת ומבהיקה עם שני כיורים מוצרי טואלטיקה טובים. קצת נוף לאייפל מהחלון . תריסים חשמליים המאפשרים להחשיך את החדר. יש מקרר קטן (המשמש כמיני בר אבל יש קצת מקום בשבילכם) קומקום ותה קפה בחדר.בהזמנה ישירה מול המלון המחיר היה זול יותר מבוקינג ובאותם תנאי ביטול
-
מלונות בפריז - עזרהפעמיים התארחנו במלון מרשת מרקיור במונפארנס. ארוחת הבוקר היתה מצוינת, בשני קצות הרחוב היו תחנות מטרו, הרבה מאד מסעדות ברחוב ומרכז קניות במרחק של 5 דקות הליכה.