ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסן פרניססקו ללאס וגאס

פורום צפון אמריקה
    3
    11
    2842
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ziki1984
      ziki1984 נערך לאחרונה על ידי

שלום רב,

אני ואישתי טסים לסן פרנסיסקו בסוף החודש ונוחתים בשעה 11:30 בבוקר ,וסגרנו בתי מלון בסן פרנסיסקו ווגאס אבל יש לי יום נסיעה אפילו יום וחצי , הבעיה שלי שאני לא יודע דרך איפה לנסוע ואיפה לישון בדרך מרוב המלצות , כביש 1 או יוסמיטי או לשלב את שניהם.

31.5 - 2.6 : לינה בסן פרנסיסקו (3 ימים)

3.6 - על הבוקר יציאה לכיוון ווגאס (לא יודע איפה ואיך ומה לבחור ובאיזה דרך)

4.6- הגעה לווגאס

4.6- 7.6 ווגאס (3 לילות) וטיסה ב-7.6 בתשע בערב לאורלנדו.

רציתי המלצות בדרך ב-3.6 ואם הימים מספיקים למקומות.

בתודה , צביקה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • imeshy
        imeshy נערך לאחרונה על ידי

מסן פרניססקו ללאס וגאס

אני במקומך מוסיף עוד יום לסן פרנסיסקו (כלומר סה"כ 4 ימים)

ואז טס לוגאס... הנסיעה הזו לא תשרת אותך בשום צורה - לא תוכל להיכנס ליוסמיטי - הדרכים שם איטיות וארוכות ונסיעה דרך כביש מס' אחד תהיה בעיקר נסיעה ולא תראה שום דבר כמעט ממה שהמקום מאפשר.

4 ימים בס"פ זה זמן מצויין. תוכל גם לקפוץ ליער מיור ולראות את הסקויה שם, אם ממש תשתעממו Smile

טיול נעים

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מסן פרניססקו ללאס וגאס

יש לכם רכב בסן פרנסיסקו או שאם שוכרים לצורך הנסיעה?

יש לכם צורך ברכב בוגאס?

כי גם נטיית ליבי היא לוותר לחלוטים על הנסיעה, אלא לטוס, ולהוסיף את היום איפהשהו.

הנסיעה נטו לוקחת סדר גודל של 12 שעות (כולל עצירות שירותים ואוכל, לא כולל טיול) שהם בערך יום שלם.

המסלול הקלאסי הוא לעצור בדרל ביוסמיטי או בסקויה. הבעיה היא שאם תמאו בבוקר מסן פרנסיסקו תגיעו לפארק בשעות הצהריים המאוחרות, ולא יהיה הרבה זמן לטייל. למחרת יש לכם עוד 7 שעות נסיעה בקלות (תלוי איפה תשנו) אז שוב לא תוכלו לטייל הרבה (בייחוד אם לא תשנו בתוך הפארק).

מצד שני אין לכם הרבה זמן בסן פרנסיסקו. לא יודע מאיפה אתם מגיעים לסן פרנסיסקו אבך אם זה מהארץ אז תהיו עייפים ובג'ט לג, ויהיה לכם פחות מחצי יום ביום הראשון. אם זה מניו יורק למשל אז יהיה לכם חצי יום. אחרי זה יש יומיים, וביום האחרון חשוב לצאת על הבוקר לדרך. כלומר יש לכם בים יומיים ליומיים וחצי בסן פרנסיסקו. זה מספיק, אבל לא הרבה.

• ziki1984

מסן פרניססקו ללאס וגאס

תודה על התגובות.

המליצו לי לקחת רכב מסן פרנסיסקו ולעשות באמת לילה בדרך על כביש 1 ועל הבוקר לצאת לוואס ולהשאיר את האוטו איתי עד היום האחרון .

השאלה אם יום נסיעה דרך כביש 1 או יוסימיטי ולינה ועל הבוקר יציאה לווגאס מסובך מדי???? וקשה מדי???

מצד שני טיסה אני מעדיף שלא ובא לי להרגיש יותר את הנסיעה וארה"ב דרך הנופים

• imeshy
              imeshy נערך לאחרונה על ידי

מסן פרניססקו ללאס וגאס

המליצו זה יופי....בוודאי שאם היה לך המון זמן - כדאי לנסוע..הדרך מאוד יפה.

אבל כמו שקודמי הסביר באריכות - לא תספיק לראות כמעט שום דבר בדרך... בעיקר תנהג, תהיה עייף ולא תראה כלום.

אז - עדיף לטעמי טיסה..

ולגבי הרכב - אין טעם להחזיק רכב בס"פ מן הסתם.

ובלאס וגאס הרכב חשוב רק אם אתה מתכנן לנסוע איתו להובר/גרנד קניון או לאאוטלטים (שניתן לנסוע גם בתחבורה ציבורית אליהם - הרבה הרבה פחות כסף מאשר להחזיק את הרכב בכל התקופה).

אני במקומך לא הייתי שוכר רכב בכלל ולא הייתי נוהג את הנסיעה הזו.

אם אתה רוצה טבע (כמו סקויה) - סע יום אחד בס"פ ליער מיור.

ואם אתה רוצה עוד טבע - תצטרך לטיול מסודר בלאס וגאס לגרנד קניון..

לא ממליץ לנסות לתפוס יותר (תפסת מרובה לא תפסת)

• אנשיםטובים

מסן פרניססקו ללאס וגאס

אני חוזר בי אם לא יצא לכם ולא יוצא לכם בטיול הזה לעשות נסיעות ארוכות בארה"ב (או נסיעות בכלל) אז זה בהחלט סוג של חוויה ששווה לנסות לשלב אותה איכשהו/

אבל ספציפית המסלול בחלק הזה בעייתי משהו
                בוא תנסה לפרט יותר על המסלול כולו (כולל שעות טיסה) וננסה אולי לעזור לך יותר לתכנן מסלול אופטימלי

למשל הזכרת אורלנדו, אז ברור לי שהשבוע הזה במערב זה לא כל הטיול Smile

• ziki1984

מסן פרניססקו ללאס וגאס

אני נוחת בסן פרנסיסקו בשעה 11:30 בבוקר ויש לי שלוש לילות שם כלומר יומיים וחצי ואז אני על הבוקר יוצא לדרך לווגאס שלקחתי את זה בתור יום וחצי ככה שאני יישן בדרך , לאחר מכן הגעתי לווגאס בצהריים יש לי שלוש לילות שם ארבעה ימים וטיסה בתשע בערב לאורלנדו נחיתה בשבע בבוקר, ארבע לילות באורלנדו וטיסה לניו יורק, שם גם ארבע לילות וחמישה ימים מלאים ובלילה חזרה לארץ ב-12 בלילה.

• ziki1984

מסן פרניססקו ללאס וגאס

סן פרנסיסקו: 31.6 עד 2 .6

נחיתה ב-11:30

לינה בדרך לווגאס: 3.6

הגעה לווגאס פלוס וגאס: 4.6 עד 7.6

טיסה בלילה של ה-7.6 לאורלנדו.

תשע בערב טיסה.

נחיתה באורלנדו ב-8.6 בשבע בבבוקר אורלנדו: 8.6 עד 11.6 

טיסה בבוקר לניו יורק וחמישה ימים בניו יורק

• אנשיםטובים

מסן פרניססקו ללאס וגאס

קודם כל חשוב שתביאו בחשבון מה יש לכם ברוטו / נטו:

נחיתה בסן פרנסיסקו ב 11:30 - אני מניח שאחרי טיסת לילה מישראל ונחיתת ביניים בניו יורק. מה שאומר שלא צריך הגירה אבל כן עייפים למדי.

אם תשכרו רכב זה אומר שתצאו מהשדה בסביבות 12:30 ותגיעו לעיר בסביבות 13:00. צריך למצוא חניה ולשוטט מעט (אני מניח שהטיילת היה הכי כיף לזמן הזה). אם לא תשכרו רכב ותקחו מונית אז בערך ב 12:30 תגיעו למלון להשאיר מזוודות (אולי גם צ'ק אין)ף, ועד שתצאו להסתובב זה עוד קצת זמן.

בכל מקרה ב-8 בערב צהיו כבר מאד עייפים בהתחשב בפער השעות של 10 שעות. ובנוסף חשוב לזכור שתרצו להספיק ביום הזה גם לעבור בסופר וכו'.

וכמו כן, בייחוד אם זו פעם ראשונה בארה"ב יש איזה סוג מסויים של הלם בשעות הראשונות (השילוב של העייפות, ההתרגשות, הדברים החדשים וכו')

כך ששיטוט של 4 שעות בטיילת או משהו בסגנון זה בסדר, אבל לא הרבה יותר

טיסה מוגאס לאורלנדו - זו טיסה ישירה? משהו לא מסתדר לי פה כי הטיסה אמורה להיות בערך 5 שעות ולא 7.

בכל מקרה טיסה ב-9 בערב אומר ב-6 להתחיל לנוע. או לכיוון השדה והחזרת רכב, או לכיוון המלון לאיסוף המזוודות שמחכות.

נחיתה ב-7 בבוקר זה מעולה וב-8 כבר תהיו בדרככם עם הרכב. אבל שוב תהיו עייפים יחסית אחרי נמנום במטוס. כל ששוב לבלות עד הלילה זה קשה. אבל כן אפשר לנסות לעבור בפארק תוך כדי זה שמביאים בחשבון שזה לא יום אידאלי.

טיסה לניו יורק - שוב תביאו בחשבון השכמה לפחות 3 שעות לפני הטיסה (ואולי 4). ואחרי הנחיתה בניו יורק עוד לפחות שעה וחצי אם לא שעתיים עד שתגיעו למלון.

מה שניסיתי להגיד שלא מדובר על ימים מלאים בשום מצב

• אנשיםטובים

מסן פרניססקו ללאס וגאס

ויותר לעניין

אז אין לכם הרבה זמן בסן פרנסיסקו, כך שלקצר שם זה חבל. אפילו להיפך, שווה אולי להשאר עוד כמה שעות שם.

מצד שני השלב היחיד שאכן מסתדר לכם נסיעה נחמדה ברכב זה באמת הקטע הזה.

שאלה - הייתם מוכנים אולי לוותר על עוד יום בוגאס לטובת הנסיעה (כך שיתפנו שני לילות)?

א

• ziki1984

מסן פרניססקו ללאס וגאס

יש לנו ביום הנחיתה חצי יום בגלל העייפות ולאחר מכן יומיים שלמים שם ( כלומר 3 לילות) ואחרי לינה בלילה השלישיאנחנו מתכוונים לשכור רכב לנסיעה לווגאס על הבוקר, אין לי טעם להשכיר בסן פרנסיסקו כי אני יושן במרכז ממש מול כיכר יונין .

מווגאס לאורלנדו יש לי עצירה של שעה ורבע בטיסה , זאת טיסה עם עצירה.

מה אתה ממליץ לגבי הנסיעה ברכב לווגאס ולילה על הדרך והגעה לווגאס בצהריים

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון