בורגס
-
שלום כולם,
בזמן הקרוב טס לבורגס בולגריה.
אשמח לשמוע מאנשים שהיו שם ומכירים על נהגים/מדריכים דוברי עברית שאפשר לסמוך עליהם,ובנוסף מה המחיר שלקחו ממכם ליום נסיעה.
בנוסף אם מוכר לכם מקום לא שגרתי כמו נסבאר,סוזופול שכולם מכירים אלא מקומות אחרים אשמח לשמוע.
גם המלצות על מסעדות אם אפשר.
תודה רבה ויום מצויין
-
בורגסיניב, אני מניחה שאתה טס במסגרת "חבילה"? האם אתה מודע לכך שהאתר טרם נפתח רשמית? הפתיחה הרשמית רק ביוני. מה שאומר ש-90% מהמסעדות בתי קפה מועדוני לילה וכו' באתר סגורים. גם מחוץ לעונה (הייתי במודע בסתיו, אחרי שהכול נסגר) פוגשים אתכם נציגים דוברי עברית ומציעים לכם טיולים מאורגנים. יש טיול לבורגס ונסבר (סביב 25 יורו) ויש טיול ג'יפים לכפרים בהרים, ויש עוד כמה אופציות במאורגן.
לא במאורגן גם לבורגס העיר וגם לנסבר אפשר להגיע בגרושים בתחבורה ציבורית שפועלת גם מחוץ לעונה אם כי בתדירות נמוכה יותר.
אם בכל זאת אתה נוסע עצמאית לגמרי וכבר היית בנסבר ובסוזופול ואתה רוצה לטייל עצמאית - קח רכב וסע לשמורת טבע סטראנג'ה. תבקר במאלקו טרנובו, בכפר BILGARI (כ-17 ק"מ מהכפר TZAREVO) - כפר שבו גרים "נסטינארים" כת סגורה של רוקדים על גחלים. אם יתמזל מזלך תוכל להשתתף באחת החגיגות שלהם. יש הרבה מאוד אפשרויות לטיול עצמאי השאלה אם לזה הכוונה.
אלונה
-
בורגסאלונה תודה רבה,
את מכירה אתר אינטרנט באנגלית שיכול לספק מידע על קווי האוטובוסים.
כל מה שחפתי עד כה מצאתי אתרים בבולגרית או אתרים באנגלית שאין בהם מספיק מידע.
אשמח אם את מכירה אתר שמרכז מידע כזה באנגלית
ושוב תודה על תשובתך
-
בורגסדבר נוסף,
מבחינת התשלום על נסיעה באוטובוס-התשלום מתבצע באוטובוס עצמו לנהג או שקונים לפני כן כרטיס
תודה
-
בורגסהי יניב
חיפשתי וחפרתי וכל מה שמצאתי זה בבולגרית וגם לא הכי מדויק. אני ביררתי בקבלה של המלון את הלו"ז של האוטובוסים. היה להם את הלו"ז של מחוץ לעונה. אחר כך בתחנת אוטובוס היה רשום הלו"ז המפורט יותר והעתקתי לי אותו. התשלום מתבצע באוטובוס לנהג.
שוב, בכל חבילה שאתה לוקח ולא חשוב אם בעונה או מחוצה לה, ילווה אתכם נציג דובר עברית. ואם זה יהיה אלכס או אמיליה תן להם נשיקה בשמי. אני מצרפת לך סיפור טיול שלי שתתרשם איך הדברים עובדים מחוץ לעונה
-
בורגסהמון תודה על העזרה! מעריך את זה מאוד