Southern California CityPass
-
שלום,
בעוד כחודש וחצי אנו נוסעים למערב ארה''ב וברצוננו לקנות את הכרטיס שמאפשר כניסה לאטרקציות הבאות: *דיסנילנד
*יוניברסל
*סי וורלד
לכרטיס קוראים Southern California CityPass
האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הזה?
האם הוא כדאי?
האם הוא בטוח?
תודה מראש לכל העוזרים
-
Southern California CityPassבטוח - בהחלט כן
כדאי - לא בטוח
הבעיה בכרטיס שהוא כולל 3 ימי דיסני עם הופר. אם זה הצורך שלכם אז הכרטיס מאד כלכלי. אבל אם יש לכם רק יומיים דיסני ואין לכם צורך בהופר, בהחלט יתכן שהכרטיס לא כלכלי. ואם יש לכם רק יום אחד בדיסני אז הוא ממש לא כלכלי.
יש כרטיסי הנחה משולבים ליוניברסל וסי וורלד.
יש כרטיסי הנחה משולבים לסי וורלד ודברים אחרים בסן דייגו
יש סתם כרטיסי הנחב כאלה או אחרים לכל פאר בנפרד. למשל תעריפי AAA או אחרים.
-
Southern California CityPassלכל העוזרים שלום,
אנחנו נשהה יומיים בדיסני וגם לא נצטרך את ההופר אך למרות זאת אם נזמין כל פארק בנפרד מתוך שלושת הפארקים העלות תהייה נמוכה רק בשתי דולר ואנחנו מעדיפים להזמין ממקום אחד כדי לא להסתבך ולכן בחרנו בכרטיס זה.
אך יש לנו בעיה אחרת:
באתר הרשמי של Southern California CityPass רשום שלא ניתן להדפיס את הכרטיס אלא רק לשלוח אותו לכתובת כלשהי בארה''ב, קנדה או אנגליה ולנו כמובן אין מי שיכול לקבל את הכרטיס במקומנו וזו בעיה. באתרים של כל אחד מן הפארקים ניתן גל להזמין את הכרטיס וגם להזמינו אך לא ניתן לשלם בדביט קארד ואנחנו מעדיפים לשלם בדביט (אמריקאי כמובן)
לסיכום איך ניתן להזמין את הכרטיס, להדפיס בבית וגם לשלם בדביט או שהאפשרות הטובה ביותר היא שכשניהיה שם נקנה את הכרטיס בעצמנו (פיזית).
תודה לכל העוזרים.
-
Southern California CityPassאני ממש לא בטוחה לגבי כרטיס ה-Debit אך נראה לי שהאופציה הטובה ביותר בשבילכם היא קניה במקום ואני מצטטת מן האתר:
Southern California CityPASS is sold at Disneyland, Universal Studios Hollywood or SeaWorld for the same low price. Please note that the San Diego Zoo/Safari Park add-on and the LEGOLAND California add-on are exclusive to citypass.com and are not available for purchase at attractions.
ובחקירה של התמיכה שלהם (שני קליקים)- יש אישרור שתוכלו לקנות את ספר השוברים בפארק הראשון אליו תלכו:
http://support.citypass.com/app/answers/detail/a_id/364/rela ted/1
-
Southern California CityPassאופציית ההופר בדיסני קליפורניה דווקא מצוינת. הפארקים צמודים אחד לשני ובד"כ הקליפורניה אדוונצ'ר נסגר מוקדם יותר, כך שתוכלו לחצות את הכיכר ולחזור למופע סיום/ זיקוקים/ עוד סיבוב בדיסנילנד.
אם אני לא טועה אז יש לכם גם אופציה לכניסה מוקדמת באחד הבקרים.
אתם צריכים לבדוק כמה עולה הכרטיס המשולב יוניברסל/סיוורלד וכמה עולה כרטיס ליומיים לדיסני ואז להשוות למחיר של הסאוטרן קליפורניה. אם אכן מדובר על דולרים בודדים, לא הייתי מתלבטת אלא רוכשת אותו.
אנחנו רכשנו את הכרטיס בקופת הפארק הראשון אליו הגענו. לא הייתי רוכשת מראש כרטיסים בעלות כזו ללא אפשרות ביטול
-
Southern California CityPass1. אם אתם תשהו בדיסני לפחות יומיים, אז הכרטיס כדאי.
2. אין שום צורך להזמין, תרכשו במקום הראשון שתבקרו.