מדריד עם ילדים
-
מדריד עם ילדים (9 ו15) כדאי? האם יש מה לעשות עם הילדים או שהכל מוזיאונים וארמונות? (ילדים ממצים את הרעיון אחרי ארמון ושעה במוזיאון אחד...)
רוצים לנסוע ל4-5 ימים בספט' (חבילת נופש) מתלבטים בין ברצלונה למדריד. ההתלבטות נובעת מזה שאנחנו (ההורים) היינו בברצלונה הילדים לא. במדריד - פעם ראשונה לכולנו. (אנחנו יודעים שבברצלונה יש הרבה אטרקציות מתאימות לילדים)
אם נקח מלון במרכז העיר - האם רוב האטרקציות בעיר? אנחנו אוהבים כמה שפחות להשתמש בתחבורה ציבורית. האם מגרש הכדורגל של ריאל מדריד קרוב למרכז? האם יש לו מרכז מבקרים כמו שיש בברצלונה?
מלון Florida Norte או מלון Husa Princesa - אשמח לקבל חוות דעת אם מישהו מכיר?תודה!
-
מדריד עם ילדיםמלון במרכז העיר במרחק הליכה קצרה מכיכר סול יכול להיות מצויין וקרוב רגלית להרבה אטרקציות.
לאצטדיון Bernabeu. לוקחים מטרו מספר 10 (כחול) מכיכר אספניה לתחנת Nuevos Ministerios. מספר דקות ואתם ממש לידו. יש שם מרכז מבקרים מצוין כולל חנות מזכרות. לא להיבהל מהתור לכניסה. זה הולך מהר מאוד.
ב- קניון Madrid Xanadú יש "הר" מלאכותי גבוה מאוד ועליו במתחם סגור 2 מסלולי סקי. אחד למקצוענים שהוא המסלול הגבוה והשני לחובבים. זו אטרקציה יוצאת דופן ונהדרת לילדים. (גם קרטינג, ועוד) בתחבורה ציבורית: אוטובוסים 528, 534, 539 מתחנה מרכזית .
מלון Las Cortes ליד כיכר אנה, מצוין וקרוב רגלית לכיכר סול.
-
מדריד עם ילדיםתודה על תשובתך

לאיזה מלון התכוונת שהוא במרחק הליכה מכיכר סול?
(פשוט שאלתי על 2 מלונות).
בכל אופן אני אבדוק דילים גם למלון שהמלצת Las Cortes
-
מדריד עם ילדיםהתכונתי למיקום באופן כללי.
המלונות שרשמת נמצאים בין 2-3 ק"מ מהכיכר.
למלון Florida Norte אין המלצות טובות ב-Tripadvisor ולמלון Husa Princesa ישנן המלצות טובות יותר. ישנם במדריד מלונות רבים בכל טווח המחירים ומרכזיים יותר.
-
מדריד עם ילדיםאני הייתי במדריד בלי ילדים אבל אני בטוח שהילדים שלכם יהנו מ מוזיאון הארכיאולוגיה. גם המבנה עצמו מאוד מרשים. יש שם דגם של מערת אלטמירה עם ציורי הקיר המפורסמים.
אני ממליץ על טיול יום לטולדו ששונה מאוד ממדריד.
-
מדריד עם ילדיםמספר הצעות עם ילדים:
1. פארק וורנר - נמצא קרוב למדריד - פארק שעשועים ברמה גבוהה (אני מניח שאפשר להגיע בתחבורה ציבורית - אנחנו הגענו עם רכב כחלק מטיול ארוך יותר)
2. פארק אטרקציות במדריד - לונה פארק עם מתקנים
Parque de Atracciones de Madrid
Casa de Campo s/n
28011, Madrid3. פארק FAUNIA - פארק שעשועים עם חיות (לא ביקרנו כך שאין לי חוות דעת)
4. איצטדיון ריאל מדריד - סיור עצמי - מרשים מאוד.
5. מוזיאון השעווה - (לא היינו אין לי חוות דעת) תחנת רכבת תחתית COLON
6. הפארק של מדריד Parque del Buen Retiro - הפארק הזה, "הריאה הירוקה של מדריד", כולל שטח עצום של 142 הקטר והיה בעבר גנו הפרטי של פיליפ ה- 5. בפארק תוכלו למצוא, מלבד גנים מקסימים, גם אגמים קטנים, אולמות היכל מרשימים, מגרשי משחקים לילדים ובתי קפה. בסופי שבוע מתמלא הפארק במבקרים רבים, בציירים, המנציחים את נופיו של הפארק בציורם, בליצנים, מגלי עתידות ועוד. זוהי חוויה לכל המשפחה.
תיהנו מדריד נהדרת
חשוב מאוד לקחת מלון במרכז העיר
-
תודה רבה על התשובות!! -
תודה רבה על התשובות!!הייתי במדריד עם ובלי ילדים, העיר בהחלט מתאימה לטיול משפחתי.
תנו לעצמכם ללכת לאיבוד ברחובותיה הנפלאים, בעיקר אלו היוצאים מכיכר פוארטה דל סול. הליכה דרך פלאסה מיור ושוק סאן מיגל, בואך פלאסה אוריינטה ואזור ארמון המלוכה ימלאו בשקט יום טיול מלא. לרבות קתדרלת האלמודנה, רח' גראן ויה, פלאסה אספניה ופסלו של דון קישוט. כיכר האופרה ואם זה בסופ"ש לה לטינה והשוק.
רובע סלמנקה המקסים, כולל שדרות נהדרות לקניות, רח' גויה, פנלוור ושוק לה פז.
גן החיות והאקווריום (דולפינריום) גם הם נהדרים ויש מופעי בריכה וחיות מים.
פארקים נוספים אל מורו וקאסה דה קמפו. כולל הרכבל של מדריד.
המון קניונים ורשתות כלבו, כולל את לה וגואדה, פאקטורי, אל קורט אינגלז, חוויית שופינג לצעירים.
כמובן מוזיאונים טובים כמו פראדו, ריינה סופיה, טיסן בורנמיסה ועוד.
מדריד תמלא 5 ימים ללא בעיה.
מבחינת לינה כאמור אזור מרכזי יחסוך נסיעות למרות שיש רשת מטרו נהדרת המגיעה ביעילות ומהירות לכל פינה בעיר. כך שלינה ברובע טוב כמו סלמנקה קרוב לתחנת מטרו, בהחלט יכולה לבוא בחשבון.
-
תודה רבה