טיסות למכסיקו לא דרך ארה''ב?
-
האם ידוע למישהו על חברות טיסה שטסות למכסיקו וגוואטמלה שלא עוברות בארה''ב? תודה.אסף. -
טיסות למכסיקו לא דרך ארה``ב?:Reברור שיש כאלה: איבריה ולופטהנזה למשל. -
טיסות למכסיקו לא דרך ארה``ב?:Reאיבריה עוברת במיאמי. לופטהנזה לא נוסעת לקנקון ולא לגוואטמלה ממה שאני יודע. יש לך אולי מידע אחר? -
טיסות למכסיקו לא דרך ארה``ב?:Reשלום אסף, אני טסה שבוע הבא באיבריה והטיסה לא עוברת במיאמי. יש לנו נחיתת ביניים בספרד ומשם ממשיכים ישר למקסיקו. זה נכון שיש אפשרות לטוס באיבריה ולעבור דרך מיאמי אבל אתה לא חייב. -
טיסות למכסיקו לא דרך ארה``ב?:Reתודה יעל. אני אבדוק את האפשרות הזו. -
טיסות למכסיקו לא דרך ארה``ב?:Reיעל, אני ממליצה לך לוודא שוב מול סוכן הנסיעות שלך. אני גיליתי שבוע לפני הטיסה שאיבריה בכל זאת עוברת במיאמי ונאצלתי לעבור ללופטנזה. לופטנזה אכן לא מגיעה לגואטמלה אבל אפשר להזמין טיסת המשך (שעולה פלוס מינוס 140$ ובדר''כ מאלצת להשאר לילה במקסיקו סיטי). בכל -
טיסות למכסיקו לא דרך ארה``ב?:Reשלום איבריה טסה למקסיקו סיטי ישר ממדריד ולא דרך מיאמי (טסתי בטיסה הזאת בקיץ) טיסה לגואטמלה לעומת זאת היא דרך מימי. אבל יש גם טיסות דרך מיאמי אז צריך לבדוק טוב. חוץ מזה איבריה היא חברה עם שרות גרוע. -
טיסות למכסיקו לא דרך ארה``ב?:Reשלום לך אסף. למרות שאני תרמילאית בוגרת קצת גם אני עושה כאת בירורים וקיבלתי מהסוכנת שלי גם הצעה לטוס למקסיקו לא דרך ארה''ב, עם חברת איבריה הספרדית וייתכן שגם חברת KLM ההולנדית טסה לא דרך ארה''ב. אם תרצה את שם פקידת הנסיעות, שעובדת במשרדה בחיפה אשמח לעזור ל