"שאלת תם" לגבי ניו יורק
-
לאחר שבשבעת הביקורים האחרונים שלנו בארה"ב דלגנו על ניו יורק (ללא נקיפות מצפון....) החלטנו להעניק לה את הכבוד הראוי בקיץ הקרוב. נתקלתי בפורום בשרשורים נרחבים בנושא הנסיעה מ-jfk למנהטן אך לא הבנתי מה היתרון של הזמנת הסעה מראש בכרמל או בכל חברה אחרת על פני נסיעה במונית רגילה. תודה.
-
"שאלת תם" לגבי ניו יורקאם אתם זוג אז הייתרון הייחיד הוא שלא מחכים בתור. בתנאים מסויימים התור יכול להיות ארוך (כמו בהרבה שדות תעופה).
אם אתם יותר מזוג, יתכן שלא תוכלו להכנס למונית רגילה (תלוי בהרכב ובכמות בציוד) ואז מומלץ להזמין מראש הסעה מתאימה.
מבחינת מחיר כרמל ומונית רגילה זה כמעט בדיוק אותו מחיר
-
"שאלת תם" לגבי ניו יורקאנחנו באנו, עם ילדים, לקחנו מונית וזהו. יש תור למוניות כמו בכל שדה תעופה. תוך עשר דקות היינו במונית, בלי להזדקק לשיחות טלפון ואישורים. נהג נחמד, לקח אותנו עד החדר שהזמנו ושם עזר לנו בטלפונים מהנייד שלו לבעלת הבית (לא מצאנו את המפתח שהשאירה).
אגב, אני חשבתי שאנחנו היחידים שרק אחרי יותר מחצי שנה של טיולים בארה"ב הגענו לתפוח הגדול... מקווה שתהנו. זו אמריקה אחרת לגמרי מאמריקה "שלנו"

-
"שאלת תם" לגבי ניו יורקאני הגעתי, ולא פעם אחת, והיה ב JFK תור של עשרות אנשים למוניות.
אולי זה היה בגלל מזג אוויר חורפי וגשום...
והתור הגיע עד מחוץ לסככה.
אני הלכתי לי בנוחות לשירות ההסעות שהזמנתי מראש... ותוך דקותיים הייתי בדרכי החוצה....
רק שתבינו - אפשר להזמין שירות נניח של כרמל. לא משלמים כלום.
ופשוט אפשר לא להשתמש בזה אם רואים שהתור למוניות קצר....
זה לא שמחכים לכם עם שלט והשם שלכם.