ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

זאגרב בספטמבר - התייעצות

פורום אירופה
    4
    5
    1062
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Lihi3334346
      Lihi3334346 נערך לאחרונה על ידי

שלום חברי פורום יקרים,

בספטמבר הקרוב אני מתכננת לנסוע לבדי לזאגרב שבקרואטיה.

1. ממה שהתרשמתי עד כה, יש בהחלט מה לראות ומה לעשות. ובכל זאת, האם אתם סבורים כי ניתן לטייל וליהנות שם במהלך שבוע שלם? יכול להיות שמטיול וירטואלי בלבד קשה להעריך, אך להבנתי חבל שלא לשלב בטיול כזה נסיעה למקום נוסף בקרואטיה. האם אני טועה? האם ניתן ליהנות מזאגרב לבדה?

2. בהמשך לשאלתי הקודמת, האם יש כאן מישהו שטייל מזאגרב לעיר אחרת דרך אוטובוס/רכבת? עד כמה התחבורה הבין עירונית ידידותית למשתמשת חסרת חוש הכיוון? (לא מתכוונת להתנייד ברכב, אנא ותרו על טיפים של השכרת רכב).

3. תקשורת. אני לחלוטין קלולס בכל הקשור לדברים טכניים, ומעוניינת לרכוש סים מקומי עם אינטרנט. האם זה שווה יותר מחבילת גלישה ישראלית?

4. כסף. מפורומים שונים באנגלית היה לי קשה להבין - האם כל בתי העסק מקבלים כרטיסי אשראי בינ"ל? האם נדרשת הקשת קוד סודי בעת ביצוע העסקה? ולגבי כסף מזומן - איך הכי נכון להתנהל ולמשוך עוד כסף שם אם אתקע.

תודה מראש,

ליהי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • haim1952
        haim1952 נערך לאחרונה על ידי

זאגרב בספטמבר - התייעצות

ליהי שבת שלום וברוכה הבאה לפורום.

קבלי שני קישורי עזר,מעמודות הטיפים,כצעד ראשוני למידע.אולי חלקם ישן מבחינת תאריך,אך יכולים לשמש כקו מנחה,לבדיקות עכשוויות.עד לקבלת תשובות מבעלי הנסיון.בהצלחה וטיול מהנה חיים.

http://www.lametayel.co.il/navigator.php?q=215-155-0-tip

http://www.lametayel.co.il/navigator.php?q=215-5475-0-tip

• נירית
          נירית נערך לאחרונה על ידי

זאגרב בספטמבר - התייעצות

שלום ליהי וברוכה הבאה לפורום,

הביקור שלי בזגרב ובקרואטיה די עתיק, ולמרות שנהננו בעיר-אני חושבת שבאמת אין כל כך הרבה מה לעשות שם שבוע שלם. כמובן אפשר לספוג אווירה, לשוטט ברחובות  וכו' אבל זה נראה לי קצת החמצה ואפילו סוג של בזבוז זמן....

באופן אישי הייתי יוצאת לפחות למספר אתרים מחוץ לעיר, לטיולי יום או יומיים.

אם את ממש חסרת ניסיון בטיולים עצמיים -אפשר לקחת טיולים מאורגנים. קראתי המלצות טובות על viator ו zagreb tours. כפי שאת רואה באתרים זה לא זול, אבל למשל כדי להגיע לאגמי פלויטוויצה אולי זו אופציה טובה.

לדעתי -שווה להתאמץ ולהגיע לאגמים. אני הייתי נוסעת באוטובוס עם לינה של לילה בשמורה וחוזרת בבוקר, לפני שהאוטובוסים לזגרב מתמלאים.

אנחנו היינו עם רכב והגענו לכמה טירות ועיירות באזור זגרב.

באתר החביב הזה יש המון מידע על זגרב וטיולים מחוץ לעיר. אפשרות נוספת היא לנסוע לטיול יום ברכבת לליובליאנה היפה.

בקרואטיה אני זוכרת אנשים חביבים ששמחים לעזור, אבל לא כולם דוברי אנגלית. השילוט כמובן באותיות לועזיות כך שזה מקל על ההבנה.

לגבי כסף-יש כספומטים בהרבה מאד מקומות אבל כמובן לא כל העסקים הקטנים מכבדים כרטיסי  אשראי.

• ranchy
            ranchy נערך לאחרונה על ידי

זאגרב בספטמבר - התייעצות

אמנם לפני שנים אבל אחרי שהקרואטים והסרבים גמרו לחבוט זה בזה טיילתי     בקרואטיה וסלובניה ברכב. את הרכב לקחתי בשדה התעופה זאגרב והחזרתי בדוברובניק. את הדרך מדוברובניק חזרה לזאגרב (לטיסה הביתה) חזרתי באוטבוס.האוטובוס הזה עצר בספליט ועצר בפליטביצה כך שלפחות בציר הזה אין לך בעיות של תחבורה מה גם שזה הציר הכי עמוס בקרואטיה (זאגרב- ספליט) .

בקיצור את יכולה בשקט להתחיל לתכנן את טיולך ללא רכב צמוד לפחות בקטע של זאגרב -פליטביצה-ספליט-דוברובניק אין לך בעיות תחבורה-בדוק.

רנצי

• Lihi3334346
              Lihi3334346 נערך לאחרונה על ידי

זאגרב בספטמבר - התייעצות

תודה לכם על הטיפים והקישורים הטובים והמעניינים.

אעדכן 

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון