מישהו מכיר את החברה Cheap Flight Air?
-
היי
ראינו הצעה טובה לטיסה להולנד בחברה הזו.. עשינו הזמנה לכרטיסים ובתשלום הם ביקשו העברה בנקאית כי לטענתם יש להם בעיה במערכת האשראי או ה pay pal.
נראה לי חשוד. האם מישהו נתקל בחברה הזו ויכול לתת המלצה
-
זהירות - אתר תרמית -
מישהו מכיר את החברה Cheap Flight Air?לא מכיר אתר כזה, ובכל מקרה אל תסכימי לשלם באמצעות העברה בנקאית.
-
מישהו מכיר את החברה Cheap Flight Air?אורית שבוע טוב.
מוסיף אתר המלצות שלילי,בנוסף לקישור של ריקי,שימו לב למחיר יומי להשכרת רכב,בדגש של החברות הגדולות.לא הייתי מהמר על חברה כזו.עדיף לחפש חברה ידועה,ואולי יקרה מעט,ולא לשים את כספך,על קרן הצבי.ועל זאת נאמר : " סוף מעשה במחשבה תחילה ".ההתנהלות מריחה לא טוב ומסוכנת.אל תתפתו למחיר או לתנאים מוזלים.תלחצי על ה - Compar הימני העליון שמעל טבלת ההשוואות,לקבלת חוות דעת ותוצאות.שבוע טוב חיים.
http://online-travel-sites-review.toptenreviews.com/cheapfli ghts-com-review.html
-
מישהו מכיר את החברה Cheap Flight Air?החברה האלה נוכלים, ומופעיים כל פעם בשם אחר.
-
מישהו מכיר את החברה Cheap Flight Air?תודה חברים, ירד בזכותכם מהפרק!
-
מישהו מכיר את החברה Cheap Flight Air?בוקר טוב חברים ,גם רנטלקארס זולים משמעותית לעומת חברות גדולות ,והם למעשה מתווכים שעובדים עם חברות אחרות ,יש מה לחשוש מהם?ראיתי כמה תגובות של חברים ששכרו דרכם וללא בעיות ,אז מי יודע?
אלי
-
מישהו מכיר את החברה Cheap Flight Air?אלי, אתה צודק. קנה מהם כרטיס,ודווח לפורום אחרי הטיסה.
-
מישהו מכיר את החברה Cheap Flight Air?היי אני מתכוון להשכרת רכב ,לא לטיסה ,סליחה
-
מישהו מכיר את החברה Cheap Flight Air?בהצלחה.