כמה זמן להיות בקוסטה ריקה??
-
היי לכולם!! רציתי לדעת האם חודש בקוסטה ריקה זה יותר מדי זמן?? אנחנו נוסעים לחודש ולא יודעים אם כדאי גם לשלב את גוואטמלה או משהו אחר בסביבה? תודה -
כמה זמן להיות בקוסטה ריקה??:Reגואטמלה היא לא ממש ''בסביבה'', לפחות לא הקרובה (צריך לטוס, או לנסוע באוטובוס: 20-30 שעות נטו, יומיים וחצי ברוטו). אני מאוד ממליץ לשלב את ניקראגוה (למעשה, אני ממליץ לשלב כמה ימים בקוסטה ריקה בטיול לניקראגוה :)); גם כמה ימים באיי בוקס דל טורו בפנמה הם ת -
כמה זמן להיות בקוסטה ריקה??:Reתודה על התגובה המהירה. אני אשמח לכל פרטים על ניקרגואה ועל האיים. -
כמה זמן להיות בקוסטה ריקה??:Reלמרות שאפשר לטייל חודש בקלות בקוסטה ריקה, אפשר באמת לשלב את המדינות הנ''ל. לגבי ניקרגואה: העיר Granada - עיר קולוניאלית יפה האי Ometepe - אי שמורכב משני הרי געש. נופים יפים מאד ואפשרות לטפס על ההרים. San Juan Del Sur - חופים יפים מאד אלה המקומות המומל -
כמה זמן להיות בקוסטה ריקה??:Reיש הרבה מה לעשות בקוסטה ריקה ואפשר למלא חודש בקלות. יש אנשים שמספיק להם שהועיים ויש אנשים שנשארים שם חודשיים. כמו שאמרו מקודם באמת ניתן לשלב את ניקרגואה ופנמה. על מנת לראות את המקומות המרכזיים בניקרגואה יש להקדיש בין שבוע ל10 ימים. המקומות היפים בניקרג