רכישת סים אמריקאי בארה"ב
-
שלום
רציתי לשאול יש בכוונתי לקנות סים בארה"ב
1. האם יש חנות בשדה התעופה של ????
T- MOBILE
2. האם ניתן להשתמש עם אותו סים גם בקנדה או צריך לקנות סים אחר
אנחנו נוסעים לכ- חודש וחצי
שבועיים ראשונים בארהב אחר כך שבועיים בקנדה ושוב חזרה לארהב
לשבועיים
אודה לתשובתכם
נעמונת
-
רכישת סים אמריקאי בארה"בשכחתי לרשום בשדה התעופה JFK
-
רכישת סים אמריקאי בארה"בהתוכניות של חברות כגון: H2O ו-T-MOBILE הם למשך חודש, גם אם תשתמש בהן שבוע, לכן תצטרך לשלם בפועל עבור חודשיים.
בדוק ב-ZAP אם יש ספק שמאפשר לך התקשרות במחיר סביר לתקופות שאתה זקוק.
לא ידוע לי על חנויות של חברות טלפונים ב-JFK או בשדות אחרים שם. חפש בגוגל מאפס.
לגבי קנדה, זה כבר סיפור אחר. בדוק באתרים של AT&T ו-T-MOBILE אם יש אפשרות של שימוש שם ע"י אותו ה-SIM של ארה"ב.
הנה אתר של מכירת סימים ותוכניות לקנדה:
לציין שלא התנסיתי דרכו
-
ראובן תודה רבה לך !! נבדוק זאת!!נעמונת

-
ראובן תודה רבה לך !! נבדוק זאת!!אנחנו קנינו בארץ כרטיס סים מפרי סים עם שיחות חופשי לארץ ובארה"ב ו 2GB גלישה למשך חודש ב 55$.
יעול להיות שבאר"ב עצמה יש כרטיסים יותר זולים, אבל לנו היה יותר נוח להגיע עם כרטיס מוכן מהארץ ולא להתחיל לדאוג לגבי תדרים וכו..
-
רכישת סים אמריקאי בארה"בהיינו ב JFK בפברואר וכשיוצאים מהמכס פנינו ימינה והיה שם חנות/דוכן של אחת מחברות הסלולר הגדולות, לא זוכר איזה.
בהצלחה
-
רכישת סים אמריקאי בארה"בלדעתי של AT&T. ראינו בוודאות דוכן שלהם ב-JFK לפני שמגיעים לנקודת ההסעות/מוניות. לא ראינו T-MOBILE וחיפשנו, אבל בלי לסטות יותר מדי מהנתיב. אני בטוחה שאפשר לברר באתר של טימובייל.
-
רכישת סים אמריקאי בארה"בהיי
תודה רבה רבה לכל המשיבים
העיניין הוא שאנחנו אמורים לנחות בשעה 19:40
עד שנסיים את כל האימיגרשיין
זה משהו כמו שעה וחצי תקנו אותי אם אני טועה?
השאלה האם בשעה כל כך מאוחרת הדוכנים או החנויות תהיינה
פתוחות?
אני צריכה להגיעה מ- JFK ל- לסטמפורד - קונטיקט ומסתמכת על הוויז
לכן חייבת סים !!
נעמונת
-
רכישת סים אמריקאי בארה"במהאתר שלהם:
A
AT&T Authorized Retailer
Terminal 4
Jfk International Airport
Jamaica NY 11430
(718) 578-2355
Hours
MON-SUN 8:00-11:30
-
מדובר ב-11:30 PM, כלומר:23:30 -
ואגיד לכם למה אני לא מתעסק עם AT&T בארה"בלפני כמה שניים עשיתי תוכנית בסן דיאגו, רכשתי SIM (למעשה נופק לי בחינם) ותוכנית DATA ושיחות.
עבד ללא בעיות.
אבל כן הייתה בעיה: התוכנית היא למשך חודש, לקראת סיום התוכנית מקבלים SMS לנייד שלכם וחובה להשיב ל-SMS זה שאתם לא מעוניינים לחדש את החוזה, אם לא משיבים ל-SMS, ממשיכים לחייב אתכם על עוד חודש וכן הלאה. מה קורה אם אתם שוהים בארה"ב פחות מחודש ואין לכם אפשרות להשיב ל-SMS כי כבר תהיו בארץ ? תמשיכו לשלם ?
במקרה שלי שהיתי יותר מחודש, אז לא הייתה לי בעיה, השבתי ולא חייבו אותי יותר.
זאת הסיבה בגללה בפעם האחרונה העדפתי לעשות את התוכנית דרך T-MOBILE לנקסוס 7 שלי (טאבלט, רק ל-DATA ללא שיחות) והייתי מרוצה.
-
ואגיד לכם למה אני לא מתעסק עם AT&T בארה"בראובן,
דרך האינטרנט, כשאני מחובר ב-WiFi, אני ב-2011 הצלחתי להפסיק מקנדה תוכנית גלישה חודשית מתחדשת כזו של AT&T לארה"ב ב-iPad מבלי לחכות ל-SMS. מכיון שמדובר היה ב-iPad גם לא ניתן לקבל בו SMS וזו היתה הדרך הסטנדרטית לבטל חידוש אוטומטי וחיובים נוספים.
לא בדקתי האם זה אפשרי ב-SmartPhones.