רישיון נהיגה באירלנד
-
שלום, מישהו שהיה לאחרונה באירלנד יכול לתת לי בבקשה תשובה מוסמכת אם הרישיון הישראלי מספיק שם, או שחייבים רישיון בין לאומי? אני יודע שעדיף לעשות בכל מקרה, אבל יש כרגע שביתה במשרד הרישוי (שכל הגופים המנפקים עושים את זה דרכו), ואני טס עוד כמה ימים! תודה -
ניתן להוציא ב''אופיר-טורס'' -
בטוח?בדקתי בבנק הדואר ובאיסתא, ולא היה אפשר לעשות שם, כי עושים את זה דרך משרד הרישוי ששובת. למה שב''אופיר טורס'' יהיה אפשר? -
בטוח?:Reהי אורן חזרתי עכשיו מאירלנד- תראה, ברמת העיקרון הטענה היא שמשרד השכרת ברכב דורש רשיון בינ''ל, אבל לנו אף אחד לא בדק- ביקשו רק את הישראלי, שתקף שם. אז הרגע, וסע לשלום! נ.ב. נראה לפי שאופיר טורס עושים את זה במספר ימי עבודה ולא על המקום... -
בטוח?:Reרשמית - הרשיון הישראלי אינו תופס באירלנד. עם זאת, בדלפק של חברת ההשכרה באירלנד (הרץ) ביקשו לראות רק את הרשיון הישראלי, וכשמסרנו לפקיד גם את הרשיון הבינלאומי, ליתר ביטחון, הוא אמר שאין צורך, והחזיר לנו אותו, בלי אפילו להציץ בו. במשך 12 יום לא נתקלנו -
רישיון נהיגה באירלנד:Reעובדות- יש לך כרטיס לימים הקרובים. אין לך רישיון בינלאומי. יש שביתה במשרד הרישוי וכפי שנמסר לך גם כל מי שמקושר אליו מנוע ממתן שירותי רישוי (למרות שבדואר כול הסיפור לצלם את הרישיון הישראלי לשלם קצת ומקבלים את הרשיון האפור הבינלאומי,לא ראיתי שיצרו קשר עם -
רק רשיון בינלאומי !!!כל הצעה אחרת מטעה, ואני לא רוצה לאמר יותר מזה. הרשיון הישראלי מעשית חסר ערך בחול (והגיע הזמן שהשואלים יבדקו אחורה בכתובים כדי שלא אצטרך לחזר על ההרצאות שוב ושוב). מה הקשר שוטר בדק או לא, חברת ההשכרה התעניינה או לא, כל זה לא לענין ובטל בשישים. כל -
תודה רבה לכולם!בכל מקרה, אני לא מתכוון לבטל את הטיול, אלא זה משפיע על נושא תכנון הטיול והתשלום לחברת ההשכרה.