ירח דבש באיי אנדמן
-
היי
אני ובן זוגי רוצים לנפוש לרגל ירח דבש באיי אנדמן
יש לנו 24 ימים- האם זה זמן סביר? ארוך מידי/קצר מידי?
(במידה וארוך מידי האם כדאי לשלב תאילנד/יעד נוסף בהודו?)
כמה תעלה לנו תקופה של 24 יום שם ללא טיסות ומעברים?
להיכן עדיף להזמין טיסה לכלכתה/לצנאי?
אשמח לאינפורמציה למייל [email protected]
-
ירח דבש באיי אנדמןאדמן זה בעיקרון בטן גב ים חול ושמים. הרבה קוקוסים שנופלים חופשי מהעצים ודגים טעימים בזיל הזול. יש גסטהאוסים מהרמה הבסיסית עד ++ אבל אל תצפו לאתרי נופש מפנקים. לכן 25 ימים לזוג זה טיפה הרבה. שבועיים אידאלי אלא אם אתם צוללים וגם זה תלוי בעונה. טיסות אן מצ'נאי או מכלכותה לפי המחיר. להזמין כרטיסים כמה שיותר מוקדם. אם כבר אנדמן שלבו יעד או שניים בהודו. כלכותה לטעמי יעד מצויין לטעום ולהבין קצת את הודו. אבל שוב - כירח דבש אולי תעדיפו יעד אחר מפנק יותר. שאלה של עניין, טעם ותקציב. עלויות המחיה זניחות לעומת עלויות הטיסה. חדר בגסטהאוס יתחיל ב 10$ ויגיע ל 25. קילו דג ים מוכן 2-3$. והשקיעות בחוף 7 בחינם.
-
ירח דבש באיי אנדמןבעיניי זה זמן סביר. כל שילוב של יעד אחר בהודו זה תוספת של 3-4 ימים רק נסיעות ואז יחד עם השהות שם אנדמן מתקצר לזמן לא סביר. במידה והמקום ימצה את עצמו אפשר לעבור לאי אחר ולקבל את ההחלטה שם ולא מראש
-
ירח דבש באיי אנדמן24 ימים זה שלושה שבועות נטו. לדעתי זה מושלם (הייתי שם שבועיים+ (בהאבלוק ובניל) ולא רק שלא מיציתי, גם התבאסתי לעזוב) אבל אם שלושה שבועות על החוף בלי לעשות הרבה נראה לכם יותר מדי, אפשר לשלב את זה עם יעד נוסף בהודו שיהיה סמוך (יחסית, כן? הכל במונחים של הודו) לשדה התעופה ובכפוף כמובן למזג האוויר. אבל מדינה נוספת בטח שלא.
לאנדמן אפשר לטוס דרך כלכלתה או צ'נאי. אז אפשר לנחות בכלכתה, משם 4-5 ימים בדרג'ילינג, לחזור לכלכתה, לטוס לאנדמן לשבועיים ומשם הביתה. לחילופין - 3-4 ימים בדלהי, עם או בלי ביקור באגרה בשביל הטאג' מאהל, משם לצ'נאי/כלכלתה ומשם לאנדמן. לחילופין - נחיתה במומביי, נסיעה למאלאמפורם(3-4 ימים), משם לצ'נאי, משם לאנדמן. וכו' וכו' וכו'.
-
ירח דבש באיי אנדמןאני מסכים עם גלית.. זה מושלם.
אני הייתי באנדמן לפני שנתיים, במשך 3 שבועות, לגמרי יכולתי להישאר עוד.
אם אתם אנשים שאוהבים בטן גב זה המקום, כי יותר מדי אטרקציות אין שם.
אם אתם נוחתים במומבאי, עדיף לקנות טיסה דרך צ'נאי לדעתי.