עזרה למטייל חדש
-
אומנם הייתי לפני כשנתיים בטיול של שבועיים בבוסטון והסביבה אבל הפעם אני מדרים מעט ביחד עם אימי לטיול של שבועיים בניו יורק סיטי.
הטיול יהיה בחודש יולי , ואנחנו נהיה ללא רכב , ולמרות שהעיר גדולה ויהיה לנו זמן למצות אותה, חשבנו לעשות טיול יום או אפילו יומיים לוושינגטון די סי.(זה בכלל זמן מספיק כדי למצות את האתרים המרכזיים בעיר?..)
מי מכם כאן בפורום שבקיע בעניינים הללו אשמח לדעת האם זה כדאי בכלל לעשות טיול קצר לווישנגטון? רכבת היא הפתרון או שמא יש לכם אתר מומלץ לטיולים מאורגנים של יום/יומיים שיוצאים מניו יורק וחזרה?
תודה רבה לכל העונים והעוזרים .. כסטודנט למדעי המדינה אני פשוט מת לבקר בבירת הפוליטיקה האמריקאית.
-
עזרה למטייל חדשתומר, שבועיים בניו יורק זה נפלא אבל תצפה לראות את הכל כי יש המון.
תתמקדו במה שמעניין אותכם ונסו לרכז על מפה את האתרים הקרובים זה לזה.
כבר היינו מספר פעמים בעיר הנפלאה הזו וטרם ראינו הכל.
ביולי הקרוב אני יוצאת שוב, עם אחת מבנותי והחלטנו לצאת לוושינגטון באחד מהטיולים המאורגנים בעברית, עדין אינני יכולה לחוות דעה אבל יכולה לצרף את הקישור.
אם אתה רוצה לעשות את העיר בצורה עצמאית , ניתן הגיע ברכבת/אוטובוס
באתר זה תוכלו לבדוק מחירים, יש הבדל במחיר ברכבות השונות:
http://www.amtrak.com/servlet/ContentServer?pagename=Amtrak/ HomePage
ובאתר זה את מחירי האוטובוס:
http://www.amtrak.com/servlet/ContentServer?pagename=Amtrak/ HomePage -
עזרה למטייל חדשאני לא אוהב טיולים מאורגנים, אבל למען ההגינות גם מעולם לא ניסיתי.
כמו שהוזכר יש שפע אפשרויות תחבורה מניו יורק לוושינגטון. טיסה היא הפחות מומלצת כי היא יחסית יקרה ודורשת הגעה אל ומ שדה התעופה.
רכב הכי נוחה, אוטובוס מעט פחות (אבל הרבה יותר זול). אפשר גם לשכור רכב אבל אז לעשות מזה טיול ארוך יותר תוך עצירות ביניים.
לטעמי המינימום בוושינגטון זה יומיים מלאים (כלונמר 3 לילות), אבל יש רבים שעושים את זה בלילה אחד. טיול של יום אחד נשמע לי בעייתי. באוטובוס הדרך נמשכת כ-5 שעות כל כיוון. ברכבת חצי הזמן. אם אתם רוצים יש גם אוטובוסי חצות. אבל תענוג זה לא.
מרכז וושינגטון הוא בר הליכה. הקפיטול, הבית הלבן, בית המשפט, המול והאנדרטאות שלו וכו' - כולם צמודים (אם כי ההליכה לא קצרה).
לגבי 'מדעי המדינה' - הסיורים שאני מכיר הם לתיירים. כלומר בהחלט יש משהו מרשים בלעשות סיור בקפיטול, אבל סיורים כאלה נוטים להתמקד במבנה ובפסלים ולא בנושא הועדות, איך עובדת הדמוקרטיה, היחסית בין הבתים וכו'. לא יודע אם מה שאמרתי עכשיו רלוונטי אליך.
-
עזרה למטייל חדש -
עזרה למטייל חדשלדעתי גם 3 ימים אפשר לבלות בקלות בוושינגטון. היא מאד שונה מניו יורק בקצב, באוירה, בארכיטקטורה, במוזיאונים הלאומיים...
רוצה להמליץ לך על מוזיאון שיכול להיות שיעניין אותך מאד, ונדמה לי שלא נמצא במפת אתרי החובה של הישראלים - מוזיאון החדשות. מקום מרתק.