טיסות למרכז אמריקה ללא ויזה
-
נאמר לי באיסתא שאין טיסות למרכז אמריקה שלא עוברות דרך ארה''ב ( לפחות לתדלוק) , מישהו יודע האם זה נכון ? ( מלבד למקסיקו ) -
טיסות למרכז אמריקה ללא ויזה:Reאני טסה עם אייר קנדה- הם לא נוחתים בארה''ב- תנסה איתם. -
טיסות למרכז אמריקה ללא ויזה:Reאפשר לטוס דרך מדריד עם איבריה. יש אפשרות לנחות בארה''ב ללא ויזה לשהייה של כמה שעות, אך צפה ליחס גרוע ולליווי צמוד. בכל מקרה שאל את סוכנת הנסיעות או בדוק בסוכנות אחרת, האפשרות אמורה להיות קיימת. -
טיסות למרכז אמריקה ללא ויזה:Reאני וחברתי טסים עם לופטהנזה למקסיקו סיטי, דרך פרנקפורט בלבד. משם אנחנו טסים עם ''טאקה'' לגוואטמלה סיטי. בסוף הטיול- טיסה מקנקון למקסיקו סיטי, ומשם חזרה- דרך פרנקפורט לארץ. -
טיסות למרכז אמריקה ללא ויזה:Reלופטנזה אכן טסים ישירות למקסיקו סיטי. לגבי איבריה, הם עוצרים לא רק במדריד אלא גם במיאמי, ומהימים האחרונים חייבין ויזה לארה''ב בשביל עצירה שם. איבריה פשוט לא יעלו אותך על טיסה מהארץ אם אין לך ויזה! -
וכמה עולה עם לופטנזה ?תודה לכל מי שענה, בדקתי ובאמת איבריה עוצרת במאימי לכמה שעות ( לתדלוק ) ולכן ללא ויזה לא ניתן לטוס. לגבי טיסה למקסיקו עם לופטנזה, מישהו יודע מה המחיר לצעירים ? -
טיסות למרכז אמריקה ללא ויזה:Reעדיין אין לי שותפים, אפשר להצטרף ?
-
וכמה עולה עם לופטנזה ?:Reמבירור שאני עשיתי (גם אני טסה עם איבריה ואין לי ויזה) הטיסה למקסיקו סיטי לא עוצרת במיאמי ולכן לא צריך ויזה. לעומת זאת הטיסה לקנקון כן עוצרת במיאמי. -
וכמה עולה עם לופטנזה ?:Reאנחנו הזמנו באיסתא טיסה עם לופטהנזה למקסיקו סיטי וחזרה, במחיר של כ-1050 דולר כולל מיסים (משהו כמו 950 דולר לפני מיסים).זה המחיר לצעירים.