תאילנד!!
-
שלום רב, שמי ויטלי אני וחבר טוב , מסיימים את תואר בתחילת יולי והחלטנו לפנק את עצמנו בטיסה לתאילנד לחודש, באוגוסט, אנחנו טסים פעם ראשונה נשמח לשמוע איזה מסלולים בחודש הזה קיימים איזה איי כדי לבוא איך המצב שם הבנתי... שיכול להיות קצת גשום מאנשים וכל הקטע של המשטר הצבאי והפגנות כדי להימנע... נשמח לשמוע איפה כדי לישון בימים הראשונה לאן להגיע כשנוחתים בנגקוק וכדומה,... בנוסף לכך אנחנו טסים דרך קהיר אומנם המתנה היא לא קצרה... אך שווה את מחיר ִ$800ִִ אם עוד ישראלים כאן שטסים דרך זאת עם חברה בשם "אייר סיני" נוכל ליצור קשר ולטוס ביחד. לפחות עד תאילנד נשמח לשמוע ממכם!! שיהיה לך יום טוב ואחלה שבוע!

-
תאילנד!!שלום ויטלי,
כמוך גם אני נוסע בחודש אוגוסט לתאילנד.
אינני רוצה להלחיץ אותך, אך לאחר בדיקה מעמיקה בעניין טיסה דרך קהיר הומלץ לי בשום פנים ואופן לא לנסוע דרכם. שמור על עצמך!
לגבי המזג אוויר- אזור פוקט וקופיפי נחשבים הכי גשומים בתקופה זו לעומת קוסמוי וקופנגן הנחשבים ליבשים בתקופה זו ובהתאם המחיר לשני האזורים.
בהצלחה

-
תאילנד!!אתם נוסעים לחודש - חשבתם מה לעשות בחודש הזה? מה אתם רוצים לראות, מה לעשות?
לפי סטטיסטיקות מזג האוויר אוגוסט גשום יחסית בפוקט - עדיף ללכת לצד של קוסמוי
אבל חוץ מזה - אם תסביר יותר מה חשבתם לעשות, מה אתם רוצים\לא רוצים נוכל לעזור יותר
-
תאילנד!!אני אשמח לפירוט יותר בקשר שלא מומלץ דרך קהיר? האם היה ניסיון רע ? או משהו אני מכיר מקומות שהמליצו וחלק שסתם מפחדים אבל אנשים שטסו דרכם ובאמת טסו קבלו שירות אדיב כמו כל אחד גם ישראלים עם כיפה אל ראש אגב... אני חושב נוצר סוג של סטיגמה לגבי טיסה דרך קהיר ... אגב אשמח לדעת יותר פרטים אם אנשים שנסעו דרכם וחווי משהו שלילי...
ולגבי אנחנו טסים לחודש בעיקרון אנחנו רוצים לעשות כל מה שניתן כולל טיולים מסיבות ולבקר בכמה שאיים שאפשר... בעיקרון תכנון קודם לנסוע לצפון לעשות טיול . ולאחר מכאן לעבור בכמה שיותר איים כל כמה ימים ... גשם לא כל כך מפריע לי אגב..
אבל כמובן עדיף בלי , בנוסף לכך אני לא רוצה לשאר בבנגקוק עקב המצב שם אחרי שאני יורד מי המטוס לאן אני צריך להגיע יש עיר שיש שם מלא תיירים ?
-
תאילנד!!תרכוש טיסה פנימית לצ׳אנג מאי בצפון, לאחר הנחיתה בבנגקוק אתה טס ישירות לצפון ומתחיל את הטיול בצפון.
בצפון אתם יכולים לשהות כשבוע, לצאת לטיול ג׳יפים 3 ימים ולשלב טיולים יומיים כגון טרקטרונים בשטח, אומגות ועוד או בנוסף לנסוע לעיירה פאי לכ- 3-4 ימים.
מהצפון אתם יכולים לטוס לקוסמוי וקופנגאן ולאחר מיכן פטאיה ובנגקוק.
אתם יכולים לשלב את פוקט וקופיפי במסלול, אך תיקחו בחשבון שגשום שם.