צפון איטליה- אשמח לעזרה
-
אנחנו נוסעים בסוף יוני ונשמח לדעת אם מסלול שבנינו לאחד הימים הוא אפשרי.
התחלה בדסנצאנו> סאלו> טרמוזינה> לימונה סול גארדה> ריבה דל גארדה> מפלי ורונה> אגם טאנו.
האם נספיק לעשות את הכל ביום אחד או שנגיע שכבר מחשיך?
האם ניתן ליסוע בכבישים באיטליה כשמתחיל להחשיך? (לא מדברים על הדולמיטים ששם הבנתי שלא כדאי)
האם כדאי לשלב את אגם קומו בנסיעה מאגם מאג'ורה לגארדה?
כמו כן- למי מתאימים מפלי מולינה? האם מדובר במסלול קשה? והאם כדאי להגיע לשם במיוחד אחרי שכבר לא נהיה באזור אגם גארדה?
תודה רבה!אשמח מאוד לתגובות (גם אם יהיו לכם תגובות רק על חלק מהדברים)
-
צפון איטליה- אשמח לעזרהאני אתיחס רק למה שאנחנו עשינו.
היינו שם בשנה שעברה.
אגם טאנו.
מקום מקסים. שווה לעשות שם פיקניק ולהתרחץ.
הרחצה תלויה כמובן במזג האוויר.
כשהיינו שם היה גל חום בארופה.
מפלי מולינה.
הירידה לאזור הטיול והעליה ממנו היא ממש לא קלה.
יחד עם זאת הבת שלי שהיתה אז בגיל של 5.5 התמודדה עם זה בכבוד רב.
הטיול עצמו הוא מאד נחמד ומוצל בגלל העצים.
בגלל גל החום שהיה לנו אז המפלים האלו היו פתרון נהדר.
אני לא בטוח שהייתי חוזר לשם לאחר עזיבת האזור, אבל כל זמן שאתם באזור שווה לקחת את המקום בתכנון.
-
צפון איטליה- אשמח לעזרהשלום,
רק לראות שהבנתי נכון - אתם יוצאים בבוקר מדסנצאנו ובערב מגיעים לאזור ריבה דל גארדה ולנים שם? או שאתם חוזרים בערב למקום לינה בדסנצאנו?
אם אתם לנים באזור ריבה דל גארדה, לדעתי אין סיבה שלא תספיקו...
המסלול של היום הזה מורכב מכמה עיירות, מפלי ורונה ואגם טנו.
לא חייבים להיכנס לכל עיירה, ובמקרה הכי גרוע אם תראו שהתעכבתם הרבה באחת העיירות אז פשוט תדלגו על העיירה הבאה... לפי מה שהבנתי העיירות שסביב האגם די דומות זו לזו (כמובן שלכל אחת יש את הייחוד שלה אבל לדעתי אם עוצרים בכולן באותו יום זה כבר מתחיל לחזור על עצמו).
מפלי ורונה זה טיול קצר של חצי שעה-שעה (לפי קריאת סיפורי טיול בפורום - לא הייתי שם עדיין), ותוכלו לסיים את היום באגם טנו.
טיול מהנה:)
עדן
-
דבר ראשון תודה על התגובותאכן אנחנו מתכננים ללון בצפון האגם- אנו מתלבטים אם בריבה דל גארדה או בטאנו כי אנחנו רוצים להמשיך לכיוון הדולמיטים, אנחנו רוצים להיות בדולמיטים יום אחד ולילה ואז להמשיך לונציה- יש לכם המלצות להיכן כדאי להגיע? ברור לנו שלא נספיק להיות ברוב הדולמיטים אך בגלל הנסיעות הקשות שם העדפנו לתת למקום רק טעימה וחצי
-
דסנזאנו - ריבה דל גארדהודאי שהמסלול הזה אפשרי ביום אחד, הוא היה גם אפשרי אם הייתם רוצים לחזור.
בחרת נקודות עצירה יפות מאוד. הייתי מוסיף גם את Gardone Riviera.
מאחר ואתר לא חוזרים אין בעיה גם להוסיף את סירמיונה בהתחלה.
לגבי הדולומיטים - נראה לי שכדאי לכם לא להרחיק מעבר לאיזור הר לאטמר או בולצאנו. באיזור הר לאטמר יש את predazzo , לילדים את Alpine Coaster Gardone , ולכל המשפחה את פירמידות האדמה ב Segonzano. אם תמשיכט מעט תעברו בשני עמקים נפלאים: Val Floriana ו Val di Fiemme.
באשכול שלנו נגיע לשם בהמשך.
דוד