שבוע בשיקגו
-
היי לכולם, אשמח לקבל המלצות לטיולים ואתרים בשיקגו, ממה שקראתי עד עכשיו באתר לא נראה לי שיש מה לעשות שבוע בשיקגו. אם למישהו יש המלצות על טיולים בסביבה ( במרחק של שעתיים- שלוש, כי אנחנו מטיילים עם תינוק בן עשרה חודשים) נשמח לשמוע. בנוסף נשמח לקבל המלצות על מקומות זולים לשופינג.
תודה!
-
שבוע בשיקגוהיינו שבוע בשיקגו,העיר מקסימה!!!
אמנם היינו למטרה מסוימת והזמן הפנוי היה אקסטרה בעיר,אבל אולי החויות שלנו יתרמו לכם,מצרפת את הסיכום שלנו
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3812971/srch-
סיגל
-
שבוע בשיקגותודה סיגל. אם למישהו יש עוד המלצות נשמח
-
שבוע בשיקגושיקגו עיר מעניינת מאוד על אף שאין בה המון 'אתרי חובה' כמו בניו-יורק, למשל, ולכן שבוע שלם יכול להרגיש קצת יותר מדי לחלק מהאנשים. אבל זו עיר עם חיי תרבות משובחים כך שמטיילים שנהנים משיטוטים ברחובות, מציאת מקומות בילוי עם טעם מקומי והופעות חיות - עבורם שבוע יהיה רחוק מלהספיק. זו עיר יפה מאוד שנעים להסתובב בה - ומומלץ שתשהו במרכז העיר בקרבת שדרת מישיגן ("המייל").
תוכלו גם לקפוץ לביקור קצר במילווקי השוכנת גם היא על גדות אגם מישיגן ומרוחקת פחות משעתיים נסיעה משיקגו. הדרך הנוחה ביותר היא לקחת את הרכבת.
-
שבוע בשיקגושלום
עיין בחלק ד' בבלוג של דוד פרנקל:- ממיאמי לשיקגו בקרוואן ,כאשר את שיקגו עשו ללא הקרוואן-ימי שיקגו של daf
מוני
-
שבוע בשיקגותודה על התגובות. אני אבדוק את הבלוג
-
שבוע בשיקגושיקגו כן שווה לפחות קרוב לשבוע אם יש את הזמן. זו העיר עם הדאון טאון הכי מדליק שראיתי בארה"ב.
אם אני מנסה להיזכר באתרים אז ככה. מוזיאון ההיסטוריה של הטבע מעולה. מוזיאון
המדע לא רע בכלל. אתה יכול ללכת לאקווריום שד ולפלנטריום אדלר. פיר 39 מקום
טוב לבילוי. קח שייט בתעלות העיר שיוצא גם לימה ממנה תוכל לקבל מראה פנורמי
מרהיב של העיר. יש גם שיוטים בדגש ארכיטקטוני אם זה מעניין אותך. תשוטט הרבה
לאורך שדרת מישיגן המרהיבה. עלה למגדל הנקוק לתצפית על העיר. הוא נמוך יותר מהסירס אך ממוקם יותר טוב. יש עוד אבל זה מה שאני זוכר כרגע.
מחוץ לעיר מומלץ לך ךנסוע לעיר מדיסון בדרןם ויסקונסין. זה בערך שעתיים וחצי משיקגו. עיר יפה בין שני אגמים ויש בה את בנין הממשל שנחשב ליפה ביותר בארה"ב.
-
שבוע בשיקגותודה על התגובה. מה בדיוק יש בדאון טאון...הכוונה רק להסתובב שם ברחוב או שיש אטרקציות מעניינות? מה לגבי מקומות טובים לשופינג?
-
שבוע בשיקגוהיתרון בשיקגו הוא שרוב האטרקציות מרוכזות באיזור הדאון טאון שהוא האיזור בו
נמצאים כל המוזיאונים והאתרים וגם שדרות מישיגן שציינתי. מלבד האתרים עצמם מאוד נעים פשוט להסתובב שם ברחובות. זה הרי נמצא על גדות הימה.
לגבי קניות אני לא מומחה גדול.