ויזה למקסיקו
-
כמה זמן מראש צריך לבקש ויזה למקסיקו? האם יש עוד מדינות במרכז אמריקה שמצריכות ויזה? -
לא צריך ויזה למקסיקובמרכז אמריקה בעלי דרכון ישראלי צריכים ויזה רק להונדורס ובליז. -
לא צריך ויזה למקסיקו:Reקודם כל תודה, וברשותך יש לי עוד שאלה: אני אהיה בקליפורניה (סאן-פרנסיסקו) ומשם אני רוצה להגיע למקסיקו. עדיף לטוס או להדרים ולחצות את הגבול? אם במטוס, אז מאיפה כדאי להתחיל? -
מקליפורניה למקסיקו:Reתלוי לאן במקסיקו. אם אין לך עניין מיוחד בצפון מקסיקו, קח טיסה ישר למקסיקו סיטי או קנקון. אם אתה רוצה לראות את צפון מקסיקו, יש טיסות פנימיות זולות של southwest או jetblue לLA או סן דייגו. מסן דייגו יש טרולי (רכבת קלה) עד לגבול, ומשם אתה הולך ברגל לטיחו -
עוד אופציות:Reנזכרתי: פגשתי בסן דייגו זוג שוויצרים שנסעו מסן פרנסיסקו לסן דייגו באופניים! ועוד אפשרות, אם אתם כמה אנשים, היא לשכור מכונית, לדעתי אם אתם שלושה ומעלה זה יצא שווה למדי. -
עוד אופציות:Reאתה ממליץ להגיע לטיחואנה ומשם לתפוס מטוס ראשון למקסיקו סיטי? או שיש מה לראות בצפון מכסיקו וכדאי להתעקב? חוץ מזה, יש דרך קרקעית להדרים במכסיקו בלי לטוס? -
עוד אופציות:Re1. לשאלת הטיסה: כתבתי שאולי (בדגש) זה יהיה יותר זול לטוס מטיחואנה למקסיקו סיטי מאשר מסן פרנסיסקו. להערכתי (הגסה) מטיחואנה בערך 200 דולר ומסן פרנסיסקו 350. אני לא בטוח שתחסוך הרבה, תלוי כמה יעלה לך להגיע מSF לסן דייגו (בערך 80 דולר ברכבת). העלתי את זה רק כ -
עוד אופציות:Reבגיליון טרוולר שמוקדש לטיולי רכבות בעולם כתוב באמת על רכבת הנחושת במקסיקו. רק רשום שם שהנסיעה בה עולה מעל ל2000 דולר. היתכן? -
עוד אופציות:Reשמע, כששמעתי את המחיר רציתי לבכות. אם המחיר היה 2000$ דולר הייתי צוחק
בכל מקרה אני שילמתי 300 פסו, בערך 30 דולר, מלוס מוצ`יס לקריל (שם החלק המעניין).
והנסיעה באמת מדהימה, אבל אם הציפיות שלך יהיו לפי התיאורים בהנדבוק ובלונלי פלאנט אתה עלול להתא