ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בתי מלון בפוקט

פורום תאילנד
    12
    27
    6928
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • הרוזן מקוסמוי
      הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

למה כולם ממתגים את פוקט=פאטונג?

נכון , ממש מצער שרוב התיירות הישראלית תקועה בחופים המרכזיים בכל מקום שאליו מגיעים 

פוקט = פטונג 

קוסמוי = צאוונג 

קופאנגאן = האדרין 

וכן הלאה 

אם רק היו מסתובבים קצת ופתוחים גם לראות מקומות אחרים היו מבינים שדווקא החופים המרכזיים הם החופים הפחות יפים . 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • צחצח המטייל
        צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

1. הייתי ב- LA FLORA בפטונג. אחלה מלון. גם לא מאד יקר בשביל מה שמקבלים ומלון 5 כוכבים. ממש על החוף. אבל היציאה היא לחוף ה- גייז. הוא פחות מתאים למשפחות.

2. הייתי גם במרידאן לפני 8 שנים החדרים היו די מיושנים.שמעתי שחלק עברו שיפוץ שווה לבדוק. יש לו מפרץ פרטי מאד יפה. אבל יושבים די צפוף בחוף שורות של כסאות.

היציא ממנו לפטונג קלה יש שאטל חינם.

3. מלון נוסף שהייתי בפוקט הוא KATATHANI אחלה מלון למשפחות ממש על החוף. בחוף KATA NOI. חוף נהדר אבל קצת נסיעה למרכז קארון או פטונג

החופים המרכזיים בהם התחילה התיירות תמיד היו פעם הכי יפים. לכן שם הכל התחיל. עם הזמן חלק נהרסו בגלל עודף פיתוח ושווה לחפש מקומות חדשים.

• אורית צאנג מאי
          אורית צאנג מאי נערך לאחרונה על ידי

עמליה, כשציינתי שהמלון ״מבודד״, כוונתי היתה שמסביב למלון אין כלום ולא לכולם זה מתאים ונוח לקחת מונית לכל מקום, זה תלוי מה מחפשים. לי יצא להיות במלון כזה בפוקט, בטיול הראשון שלי, בתמונות המלון נראה מהמם ומול הים וכשהגענו למלון, הוא אכן היה מול הים אך בכדי להגיע לים נאלצנו לקחת מונית ולכל מקום שרצינו להגיע נאלצנו לקחת מונית, את זה אני לא אהבתי ולכן גם ביקשתי שתגיבי האם מלון לה מרידיאן הוא מבודד. המלון נראה מהמם בתמונות ואת זה גם המטייל צריך לדעת לדעתי, האם יש מסעדות בסביבה ואת מיקום המלון.

בנוגע להערתך לוויכוח אורית, סגול והמרכז למטייל - אין שום ויכוח. בסה״כ זאת ביקורת בונה לאייל על צורת התבטאותו כחברת תיירות. yes 

• 72amalia
            72amalia נערך לאחרונה על ידי

זה בדיוק מה שאני אומרת - צריך להיות ברוריםו מדוייקים במיוחד כשמסבירים לאנשים שלא היו אף פעם באותו מקום - אנשים לא יכולים לנחש למה התכוונו כשאמרנו X.... הם קוראים מה אנחנו כותבים ומבינים את המילים פשוטם כמשמעותם.....

המרידיאן לא מבודד בשום הגדרה של המילה. 

יש לו חוף ים פרטי, צמוד לבריכה שלו.

במרחק הליכה של 2 דקות יש מכוני מסג', סופר קטן, מכבסה...

לכל השאר צריך לקחת מונית 5-10 דקות נסיעה

• המרכז הישראלי בנגקוק
              המרכז הישראלי בנגקוק נערך לאחרונה על ידי

בתי מלון בפוקט

מלון ביישור ריזורט אנד ספא (Bayshore Resort and Spa) מציע שינוי אווירה נעים עם בריכת שחיה חיצונית וחדרים ממוזגים עם מרפסות פרטיות. המלון מציע מסעדה ובר באוויר הפתוח, הוא נמצא במרחק של כ 10 דקות הליכה מחוף פאטונג. במלון אינטרנט אלחוטי חינם באיזור הלובי.

מלון נובוטל פוקט (Novotel Phuket Resort) הינו מלון 4.5 כוכבים מדהים ביופיו ונמצא במרחק הליכה מאיזור חיי הלילה והקניות של פאטונג. שטח הריזורט הינו 32 דונם וכולל 200 חדרים מרווחים וממוזגים הכוללים מרפסת פרטית, טלוויזיה מסך שטוח ואמבטיה.

מלון קי ריזורט אנד ספא הינו מלון 4 כוכבים עם חדרים מרווחים ומעצובים הכוללים טלוויזית מסך שטוח, חדר שירותים גדול עם אמבטיה, ספה רחבה, מיני בר, ומרפסת פרטית.

מלון אר.סי.בי (RCB Patong Hotel) הממוקם בלב חוף הפטונג, מרחק הליכה משוק הלילה, מעשרות מסעדות ומרחוב הבאנגלה רואד (Bangla Road) הידוע כרחוב הבילויים של פוקט.

תהנו:)

• נדב הרגיל
                נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

בתי מלון בפוקט

כפי שנאמר בשרשור הארוך, מבחר המלונות על המים בחוף פאטונג שבפוקט נמוך לעומת מבחר המלונות שנמצאים על קו המים בחופי סאמוי.
                יחד עם זאת, אין כל בעייה לבחור במלון שמרוחק כמה דקות הליכה מהחוף.
                אני ממליץ בחום על מלון Novotel Phuket Resort שבנייניו וחדריו מפוזרים בחינניות על גבעה בצפון חוף פאטונג ומספקים תמונות נוף נהדרת של החוף.
                המלון מספק שקט ושלווה תוך קרבה בת מס' דקות הליכה לאזורי הבילויים.

מבט מבריכת המלון אל חוף פאטונגחדראחת מבריכות המלוןקבלת המלוןמבט מהקבלה אל חדרי המלון
                • ela ak
                  ela ak נערך לאחרונה על ידי

בתי מלון בפוקט

La Flora

מלון 5 כוכבים באזור חוף פאטונג.

במרכז העניינים, מצד שני מלון 5 כוכבים מפנק ביותר

• 1
                  • 2
                  • 2 / 2
                  • פוסט ראשון