אזהרת מסע ועוצר בתאילנד?
-
היי:( בעוד בערך כשבוע אני אמורה להגיע לתאילנד. התכנון הוא חופים בעיקר. מישהו מכם יודע במקרה בנוגע לעוצר שאומר שלא ניתן לצאת מהמלון החל משעה 10 בערב? או על אזהרה כלשהי על אחד המקומות ספציפית? תודה רבה!
-
אזהרת מסע ועוצר בתאילנד?היי ליעד,
כרגע יש "עוצר" בכל רחבי תאילנד החל מהשעה 22:00 בלילה עד 5:00 בבוקר....
אני לא בא לזלזל בעוצר או להמליץ לא להתייחס אליו אך יש לקחת אותו בפרופורציה הנכונה...
כאן בפוקט העוצר מורגש בעיקר בעסקים שנסגרים ב22:00 בלילה אך עדיין יש רכבים שנעים על הכביש וגם אנשים שהולכים כרגיל ברחוב...אין כאן ולא חייל אחד (נכון לעכשיו).
בגדול יש שמועות שתוך כמה ימים העוצר יפסק ומטרתו העיקרית הייתה בבנגקוק על מנת לפזר את כל מחאות האוהלים וההתקהלויות שהיו...
שוב, אינני ממליץ לעבור על החוק (גם פה בתאילנד) אך חשוב לקחת את הדברים בפרופורציות הנכונות...
הכי נכון יהיה לעשות זה להמשיך לעקוב ולראות כיצד זה מתפתח.
בברכה,
אייל - סגול
-
אייל - תודה על תשובתך המפורטתהענין הוא בשאר המדינה .בעיקר הערים הגדולות ולא באיים.
מה עושים תיירים כאשר המסעדות סגורות וכן המועדונים.
ללכת ברחוב ללא מטרה? מיותר.
הייתי שמח לקבל רשמים מאלו שמתגוררים בתאילנד. או אחרים
שנמצאים כרגע בבנגקוק,שיספרו איך מעבירים ערב ארוך .
ד''א האם התחבורה הציבורית נפסקת ב10 בערב?
כולל רכבות ואוטובוסים?
-
חיליקשאלת אומנם על בנגקוק, לדעתי התחבורה הציבורית נפסקת לפני השעה 22:00. אין ברירה אלא להישאר במלון, למעט זה אין בעיה לתיירים לטייל בשעות היום.
-
7-11זה לא כל כך נ-נ-נ-נעים לראות 7-11 סגור...
מחזה מאד מאד נדיר
-
7-11אמיר, צודק
באמת מוזר לראות 7/11 סגור. -
אייל - תודה על תשובתך המפורטתהרכבת העלית BTS והתחתית MRT מפסיקות את הפעילות בשעה 21:00 האוטובוסים מפסיקים בשעה 22:00 והרכבות עובדות כרגיל.
-
מה קורה בקוסמוימה מזג האוויר בימים הקרובים ?
גם בקוסמוי יש עוצר בעשר בלילה?
-
מה קורה בקוסמויהמחלקה המטאורולוגית מזהירה מפני גשמים כבדים היום ומחר במספר מחוזות במדינה: במרכז, במזרח, צפון מזרח, ואזורי הדרום.
ולגבי קוסמוי נכון לעכשיו אין עוצר
-
טעותבקוסמוי יש עוצר.דיברתי כרגע עם ישראלית שגרה בקוסמוי.
-
טעותתלוי באיזה איזור בקוסמוי , בצוואנג אין עוצר אבל בלמאי כן המעדונים נסגרים בשעה 22:00