מבנה טיול
-
שלום לכולם.
מצ"ב תמונה של מבנה טיול שבניתי עבורי ועבור חבר קרוב שעימו אטוס.
אשמח לקבל המלצות או דעות לגבי המבנה.
תודה!
-
נשמע אחלה
תהנה !
-
מבנה טיולנראה בסדר גמור רק הייתי מציע לבדוק טיסה ישירה מפוקט לפטאיה(u tapao ) בלי הצורך לנחות בבנגקוק.
-
מבנה טיוללדעתי יש כמה "טעויות" במבנה הטיול....
1. למה מצאנג מאי אתה מגיע לבנגקוק ליום וחצי? בשביל ערב השנה החדשה? סתם הוספת לך עוד טיסת פנים אחת שזה הוצאה מיותרת, לא תספיק לעשות כלום בבנגקוק יום וחצי, ואני מניחה שאתם מתכוונים לבלות כמו שצעירים אוהבים בערב השנה החדשה מה שאומר שתהיו גמורים למחרת... ואז אתה מתכוון לקחת טיסה ומעבורת למחרת - אם תתעוררו לטיסה תהיו גמורים לגמריי - בשביל מה?
2. 6 ימים קופנגן ו-3 ימים קוסומוי..... אולי הפוך? בקוסומוי יש יותר מה לעשות לצעירים מאשר בקופנגן.
3. 3 ימים פוקט - מעט מידיי ימים לפוקט ושוב טיסת פנים מיותרת לגמריי בשביל 3 ימים.
4. יום וחצי בפאטייה - מה כבר תספיקו ביום וחצי?
5. יומיים בנגקוק שוב? מאוד מעט זמן לבנגקוק.
אתם מדלגים יותר מידיי על פני תאילנד, הרבה טיסות פנים שעולות כסף, לא מספיק זמן בפוקט ופאטייה ובנגקוק....
לדעתי מהצפון תסעו ישר לקוסומוי, תבלו את הסילבסטר בקוסומוי וככה אחריי הלילה הסוער תחזרו למלון לישון כמו בני אדם ותקומו כשתקומו בלי לרוץ לטיסה. אחריי קוסומוי תלכו לקופנגן.
תוותרו על פוקט,
מקוסומוי טיסה לבנגקוק, תלכו לפאטייה ל-3 ימים תחזרו לבנגקוק ל-3-4 ימים
-
מבנה טיול2 הערות לפי דעתי:
1. תטוס יש מהצפון לקוסמוי ותמשיך לקופנגאן. חבל על העצירה בבנגקוק ובזבוז הזמן.
אם זה בגלל המסיבות לערב השנה החדשה, בקופאנגן יהיו מלא מסיבות וצעירים (בבנגקוק לא הייתי בערב השנה החדשה).
2. אני גם חושבת שאפשר לוותר על פוקט. תוסיף עוד ימים לקוסמוי ופטאיה. חבל על בזבוז הזמן והוצאת כסף על עוד טיסת פנים.
-
מבנה טיולאני בדעה של עמליה, לוותר על פוקט ולהוסיף יומיים לפאטיה
ויום לבנגקוק, כך תחסך גם טיסת פנים יקרה.