לאן נוסעים עם ילדים באוגוסט
-
אנחנו מעוניינים לנסוע באוגוסט לשבוע עם 2 ילדינו (11 ו-6), לשבוע. לא איטליה,לא פריז ולא לונדון. אשמח לקבל המלצות מפורטות. -
לאן נוסעים עם ילדים באוגוסט:Reאנחנו משפחה עם שלושה (11,8,6) ונסענו באוגוסט שעבר להולנד לכפר נופש טיילנו בהולנד עם רכב בכיף והיה מדהים , ממליצה... עם תרצו עוד פרטים אשמח! -
לאן נוסעים עם ילדים באוגוסט:Reאנחנו משפחה עם שלושה (11,8,6) ונסענו באוגוסט שעבר להולנד לכפר נופש טיילנו בהולנד עם רכב בכיף והיה מדהים , ממליצה... עם תרצו עוד פרטים אשמח! -
לאן נוסעים עם ילדים באוגוסט:Reכן. חשבנו באמת על הולנד. אשמח מאד לקבל פרטים ככל שיש לך. מסלולים,לינה, אוכל ואתרים מומלצים -
לאן נוסעים עם ילדים באוגוסט:Reאנחנו משפחה עם ילדים בגיל דומה. בשנה שעברה עשינו טיול מהמם לאוסטריה - לא יקר ומדהים .מהדעתך? -
לורדReאשמח לשמוע יותר על הטיול באוסטריה אם יש לך תכנית טיול/ עלויות וכו` זמינים - אשמח לקבלם למייל או לאתר תודה עמית -
לאן נוסעים עם ילדים באוגוסט:Reאנו זוג + 2 בנות בגילאי 5,10 מתכננים לנסוע באוג` ל-10 ימים חשבנו על צרפת אבל גם אוסטריה יכולה לבוא בחשבון נשמח לקבל כל דבר שיכול לעזור לנו לינות,מסלול ועלויות תודה אפרת -
לאן נוסעים עם ילדים באוגוסט:Reאשמח לקבל פרטים טיפים מקומות מומלצים באוסטריה לא רק בזלצבורג גם משם לוינה תודה -
לורדReשלום עמית אנחנו היינו עם הילדים בקיץ שעבר בחבל זלצבורגלנד. אנחנו שכרנו דירה מקסימה אצל משפחת הרצוג הממוקמת במריה אלם הינטרטל ומשם עשינו טיולי כוכב. הדירה ממוקמת כשעתיים וחצי נסיעה ממינכן. אנחנו שהינו שבוע באזור וביקרנו במקומות הבאים: מערת הקרח, מפלי קרימ
משפ` הרצוג -
לורד- תודהReנשמע מעולה דרך אגב- אני רואה שיש 2 עמית שונים בתכתובות... אולי צריך להבדיל בינינו? -
לורדReלורד נשמח גם אנו ליותר פרטים על הטיול האם יש גם אטרקציה אחת או שתיים לילדים פרט לטבע שאוהבית אצלנו? תודה יהודה -
לאן נוסעים עם ילדים באוגוסט:Reשלום ורד מה עושים עם ילדים באוסטריה? האם זה מתאים גם לילדים בני 12, 16, 17? אנחנו מתכננים בקיץ טיול לכבוד בת המצווה של ביתי, ועוד לא החלטנו לאן, הילדים מחפשים פארקים ואטרקציות, האם אוסטריה היא יעד מתאים? ליז -
לאן נוסעים עם ילדים באוגוסט:Reאוסטריה היא יעד שמתאים לכל גיל. אני בטוחה שגם שם יש פארקים וכו` . על אף שלדעתי ודרך אגב גם לדעת ילדיי אטרקציה של ביקור במערת קרח הטיפוס אליה והליכה עם עששיות לאורכה היא חוויה הרבה יותר כייפית מעוד פארק. מנסיונינובטיולים שונים הילדים נהנים יותר מהדברים שהם -
לורד:Reאכן- ממש ממש עשית לנו חשק לנסוע אשמח לעצות מנסיונכם בקשר לרכישת כרטיס טיסה ( מתי כדאי לקנות כרטיס? מאיזה חברה? )\ שכירת רכב ( טוס וסע או בנפרד? מאיזו חברה? עלויות? ) כמה זמן מראש צריך להזמין מגורים לקיץ? באיזה חודש הייתם? מה עדיף- יוני-יולי או אוגוסט -
לורד:Reהי עמית כרטיס טיסה אני מזמינה תמיד ברגע האחרון. אני הזמנתי בגוליבר - שלשה ימים מראש בעלות של 1200 דולר לארבעה. אם אתם לא מוגבלים בתאריכים-= זה שווה. לגבי השכרת רכב גם הזמנו דרכם נדמה לי חברת אלמו.עלות של 30 יורו ליום. לגבי מגורים אני הזמנתי כמה ימים מ -
לורד- תודה:Re -
לאן נוסעים עם ילדים באוגוסט:Reכמו שכבר כתבו לך הולנד עם ילדים ..סופ הדרך הזמיני עכשיו מקום כי את כבר באיחור כרטיסי טיסה אוטו ו..קדימה הספר של יונית מאד מומלץ . לינק למקום מעולה ללינה-
http://www.eekhoornnest.nl/-הסנאי ולינק לאתר של יונית-
http://www.bartravel.com/europe2/holland.htm -
תודה רבה!!!פשוט לינק שלא הכרתי. מאד עוזר בתור התחלה ובניית מסלול. חשבנו לנסוע ל-7-8 ימים. האם הגיוני לישון במקום אחד או שצריך לעבור? אני מחפשת מקום שיתאים לזוג+2 ילדים עם מקרר!!!