רוזן השמע קול ?
-
רק עכשיו עברתי על ההודעות וקלטתי שגם אתה חיפאי....

בלי קשר, גם אתה צפוי לנסוע עוד מעט כמוני....יש לך מידע יותר קריטי על האם המצב משפיע על החופשה שלנו או לא ?
-
רוזן השמע קול ?לא רוזן, אולם אנסה לענות.
כרגע ההשפעה היחידה על התייר היא העוצר הלילי (משעה 22:00 ועד הבוקר), אולם הדיווחים של כל הגורמים התיירותיים בתאילנד מצביעים על שגרת תיירות רגילה בשאר שעות היום.
בתאילנד כמו בתאילנד, אין לדעת מה יוליד יום, אולם אם הדבר היה תלוי בחופשתי שלי, לא הייתי מבטל כלל וכלל. -
נדבאם זו פעם ראשונה בתאילנד אז זה נורא מבאס.
אתה בטוח לא היית מבטל וגם אני אולי לא (ממש לא בטוח כי אני אוהב את החיי לילה מאוד) אבל לא לכולם זה ככה..
-
נדב -
חצי הנאהאני בלי חיי לילה לא הייתי טס לתאילנד, אם כי למשפחות ולכאלה
שבאים לטייל ולחוות נופים אטרקציות ובטן גב באיים ממליץ לא לבטל.
-
אנו נמצאים כרגע בקופנן אתמול הגענו מקוסומויאנו לא מרגישים פה כלום. חוץ מאשר בטלויזיה בערב התחנות המקומיות סוגרות את הערוץ. אני לא יודעת מה קורה בבנגקוק. אבל אדע בסוף השבוע. יש לנו שם 3 ימים עש שנגיע. יום טוב.
-
רוזן השמע קול ?הי איה
גם לך זו לא הפעם הראשונה בתאילנד ולבטח בקוסמוי לא תרגישי שינוי קריטי ביחס למצב בבנגקוק .
מבחינתי כמעט שום דבר לא יכול להשפיע על הנסיעה שלי ואני לא חושב לרגע לבטל , גם אם המצב היה גרוע הרבה יותר .
בכל מקרה במסלול הטיול שלי (למעט קוסמוי ) המקומות שאני אגיע אליהם
מעולם לא היו פתוחים בשעה 22:00
שם אחרי השעה 19:00 או מקסימום 20:00 אם משהו פתוח זה בגדר נס .
-
רוזן השמע קול ?לא תכננתי לבטל.....אני אוהבת את חיי הלילה....אבל מסתדרת מעולה גם בלעדיהם...
פעם אחת בבנגקוק נקלעתי להפגנות....ואני לא עדינה...אבל היה לי לא נעים להיות כלואה בחופש שלי בדירה במקום זר....
נחכה ונראה ....לבינתיים קוסמוי תנעים את זמני...