8 שעות במילאנו- עם ילדים
-
שלום,
אנחנו עוברים במילאנו אחרי טיסה ארוכה מדרום אמריקה לישראל, יש לנו קונקשיין של 8 שעות (צהרים עד לילה) בשדה התעופה מלפנסה במילאנו.
מחפשים המלצות לאיוורור הילדים, בגילאי 7, 4 ותינוק בן 4 חודשים.
נשמח להמלצות לדרכי התחוברה הכי נוחות/זולות/מהירות מהשדה לעיר/ליעד.
תודה!!
-
8 שעות במילאנו- עם ילדיםאיזה שעות בדיוק?
קחו בחשבון שמרגע הנחיתה עד שתוכלו לצאת מהשדה זה שעה בקלות. ומצד שני צריך להיות חזרה בשדה לפחות שעה לפני הטיסה. כלומר שעתיים הלכו לאיבוד. אולי אפילו 3 (עם ילדים קטנים אני תמיד לוקח ספייר גדול, כי פתאום מישהו נתקע בשירותים ברגע הלא נכון).
בנוסף סיכוי לא רע שיש לכם טרולי שךא בהכרח תרצו להסתובב איתו בעיר (אם תסעו לעיר). אם תחפשו גם מקום לאכסום הטרולי זה עוד קרוב לשעה להגיע לשם, לפקיד אותו ולמשוך אותו בחזור.
סתם רעיון - מה דעתכם לשכור רכב לכמה שעות (כן, זה גם לוקח זמן וכסף)?
בזמנו הייתי במקום נחמד - חצר גרוטאות בשם גוטטארד פארק. יש שם בעיר טרקטורים אבל גם קצת מטוסים. מקום מחמד לילדים להתפרק (בייחוד עם מדובר על בנים). במרחק חצי שעה נסיעה מהשדה.
http://www.museogottardpark.it/
הפארק פתוח עד שבע בערב, ומולו יש גם מקדונלדס ועוד למעוניינים.
-
8 שעות במילאנו- עם ילדיםלא מניסיון אישי, אבל מתוך הכתבה המצורפת, יש ספארי בקרבת שדה התעופה, יכול להיות רענון מעולה לילדים
אם אתם רוצים בכל זאת להגיע למילנו הנה הסבר
-
8 שעות במילאנו- עם ילדים -
8 שעות במילאנו- עם ילדיםתודה רבה,
אכן בנים, אז טרקטורים ומטוסים נשמע מעולה.
נבדוק את זה.
לפי מה שאתה כותב יהיה מהיר יותר לשכור רכב?
נוחתים ב14:45 וטסים שוב ב22:35.
-
8 שעות במילאנו- עם ילדיםקראתי על הספארי,
רעיון טוב.
תודה!!
-
8 שעות במילאנו- עם ילדיםאם נוחתים לקראת 3, הרי שתצאו מהשדה לקראת 4. לא שעה מוקדמת (אם כי לא מאד מאוחר).
אם תנסו להגיע לספארי או לחצר הגרוטאות שהזכרתי כבר תגיעו לקראת 5 (צריך גם לשכור רכב). אולי אפשרי אבל מאד גבולי.
אם תבחרו לנסוע למילאנו אני מניח שתגיעו לפני 5 לעיר.
לגבי חזרה - אם תהיו בעיר תצטרכו להתחיל לזרום חזרה מעט אחרי 8. אבל הילדים בכלל יחזיקו מעמד בשעות הללו? לא יודע בדיוק איך הלכה הטיסה לפה.
בקיצור - לא הייתי פוסל לקחת חדר במלון בשדה התעופה. ראיתי שיש מלון בתוך השדה בפחות מ-100 אירו. אפשר להתקלח או לנמנם, לאכול בשדה (במחיר מופקע) וכו'.
-
8 שעות במילאנו- עם ילדיםלאור שעת הנחיתה לא נראה לי ריאלי להגיע לא אל גן החיות ולא אל פארק הגרוטאות.
לכולם יש שעות סגירה .
היות והילדים צעירים למדי-גם שוטטות בעיר לא בטוח שתתן לכם מענה-אבל לפחות זוהי אופציה פחות מסורבלת (נניח) מהשכרת רכב לכמה שעות של נסיעה.
תביא בחשבון שאלו 8 שעות על הנייר- ויש פחת של יציאה מהטרמינל, ושעת התייצבות לטיסה לפני המראה.
בסמוך לשדה יש פארק טבע גדול valle de ticino
אבל לא יודעת לגבי לוח הזמנים , ואיך מגיעים אליו(נניח מונית) ובחזרה(???)
אולי תחפשו משחקיה, מיני גולף, קרטינג מקורה או משהו מהסוג הזה בקרבת השדה או פרברי העיר?
-
8 שעות במילאנו- עם ילדיםתודה,
מתי בערך שוקעת השמש באיטליה עכשיו? כמה שעות יש לנו של אור (טסים עוד שלושה שבועות)
פארק זה כנראה הרעיון הכי מוצלח בשבילנו.
תודה!
-
8 שעות במילאנו- עם ילדיםמישהו היה בפארק הזה? ויודע לספר כמה זמן נסיעה משדה התעופה?
כמה עולה מונית?
תודה.
-
8 שעות במילאנו- עם ילדים