טיול לגאורגיה עם תינוק
-
שלום לכולם!
שמחה להצטרף...
בעלי ואני רוצים לנסוע הקיץ לגאורגיה יחד עם חברים ו....הילד המתוק שלנו.
הוא ילד מקסים ועם אופי מאוד נוח וסבלני ובקיץ יהיה בן שנה.
כשעלה הרעיון זה נשמע לי אחלה. יהיו מלא גברים שיוכלו לעזור בסחיבה שלו,
נעשה טרקים קצרים, ונישאר באיזור הערים הגדולות. הרי גאורגיה יותר מפותחת מהודו וכבר נסתדר...
אבל אז פתאום כולם מסביב מאוד מלחיצים ומנסים לשכנע כמה זה מעשה לא אחראי
ואגואיסטי כלפיו.
אני לא מעוניינת בשום אופן לעשות משהו שעלול לסכן את הקטן אפילו קצת, ולכן אשמח לקבל עיצות ודעות נוספות מכאלה שהתנסו בטיולים שכאלה, בהרכב שכזה.
תודה רבה!
-
טיול לגאורגיה עם תינוקלא הייתי בגאורגיה ולכן אני לא יכול לחוות דעה באופן ספציפי, אבל בהנחה שרמת הרפואה שם סבירה, הייתי עושה את זה בשמחה.
טיילתי לא מעט עם ילדים בגיל 5 חודשים ומעלה, ובשום פנים ואופן זו לא התעללות או חוסר אחריות.
יכול להיות שהוא אפילו יהנה מזה ובכל מקרה הוא בטוח יבלה הרבה יותר זמן מהרגיל עם שני ההורים שלו
-
טיול לגאורגיה עם תינוקתודה על התגובה!
אשמח לשמוע חוויות ממישהו שטייל ספציפית במדינה שהסטנדרטים בה לא מערביים... או שבכלל תפתיעו אותי וגאורגיה היא ממש כמו ישראל ואין לי ממה לחשוש

-
טיול לגאורגיה עם תינוקהיי,
ולהשמיע לילד בייבי מוצרט כל היום זה פחות אגואיסטי ?

טיילנו עם ילדים בגיאורגיה לפני כ 3 שנים, הקטנה ( אך מלאה) הייתה אז בת 3 ולי לא היה עם מי להחליף גב.
קשה להתווכח עם טענות הסיכון, אם יקרה משהו ?!,רמת הרפואה וכו״ד. איש לפי חרדתו יפעל .
לגבי מסכנות הילד , זה כבר שווה ויכוח.
צאו, טיילו, טרקו, הילד יהיה מאושר וינהג בדיוק כמותכם בעתיד.
בריאות ואושר
מוטי
-
טיול לגאורגיה עם תינוקטיילתי עם ילדים באיים של תאילנד, כולל בקופנגן שרמת הרפואה בו נמוכה. מערבי? ככה ככה. לא נראה לי שהרפואה שם ברמה יותר גבוהה מאשר בגיאורגיה.
-
טיול לגאורגיה עם תינוקלא טיילתי עם תינוקות.
מהראש הפתוח ושכל הישר.
גיאורגיה,מדינה גדולה.
כשאומרים רפואה מערבית,למה הכוונה?
בערים הגדולות יש בתי חולים שלא יביישו את המחלקות בארץ.
בכפרים יש נקודות מרפאות.תלוי איזה כפר.יש כרים ענקיים,במושגי הארץ,ערים.
אם תהיו בקרבת כרים גדולות,עם כבישי גישה נוחים,לא רןאה בעיה.
בכפרים קטנים,בהרים עם כבישים קשים, טיול עם טינוק יכול להפוך ל...
בכול מקרה גם בכפרים מגדלים תינוקות..אוכל שונה,מיים שונים, אישית הייתי מעדיפה להיות קרובה לעיר.
אמה