ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה לארה"ב + תכנון הטיול

פורום צפון אמריקה
    2
    2
    760
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • giladola
      giladola נערך לאחרונה על ידי

שלום,

לאחרונה אני נכנס לפורום הזה רבות, אך זו הפעם הראשונה שאני מפרסם הודעה על גבי פורום זה.

1. אני רוצה לטוס לארה"ב בחודש אוקטובר, אבל אין לי ויזה. מילאתי את הטופס האינטרנטי וקבעתי ראיון בשגרירות בשבוע הבא. אני לא בטוח מה מצפה לי בראיון ואיך אני יכול לבוא מוכן על מנת שיאשרו לי את הויזה. יצוין, שאני בשנות ה-30 לחיי ומועסק מזה זמן. למעשה עד היום לא תכננתי את המסלול מסיבות פרקטיות (אני לא אטרח עכשיו בלחפש מלונות ולשריין אותם אם בסוף לא יאשרו לי את הויזה), אך אמרו לי שזה יכול לפגוע בי בראיון. אודה לכם אם תציינו מה עובר בראיון ,על מה נשאלים, מה יש להביא והאם כן לתכנן איזשהו טיול בראש. כרגע אין אבל ברמה עקרונית אני רוצה את הטיול במתווה של סעיף 2. כמו"כ, מתי אני אדע אם הויזה שלי אושרה או לא?

2. כאמור לעיל, אני רוצה לטוס לדרום מערב ארה"ב במהלך חודש אוקטובר לשבועיים בערך. ברצוני לחלק את הטיול בחלקו בלאס וגאס ואת החלקו הנוסף בלוס אנגלס, עם זאת חשבתי שאולי שווה גם לבסוף להשאיר כמה ימים לניו יורק, כי ממילא הטיסה שלי חזרה לארץ תהיה מניו יורק. השאלה היא האם בשבועיים שווה להוסיף גם את ניו יורק בנוסף ללוס אנגלס ולאס וגאס או שזה יהיה מאוד צפוף וכרגע שווה לוותר. האם יש איזה תכנון טיול מומלץ לערים אלה?

תודה מראש

גלעד

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אורן
        אורן נערך לאחרונה על ידי

ויזה לארה"ב + תכנון הטיול

ראשית, מיד בתום הראיון בשגרירות יאמרו לך אם הויזה שלך מאושרת. אם כן תקבל אותה בתוך מספר ימים עם שליח.

שנית, הראיון מבוצע על מנת לבדוק שאכן בתום ביקורך המתוכנן לא תישאר בארה״ב. לכן, המראיין מעוניין לראות שיש לך קשר לארץ כדוגמת עבודה מסודרת, לימודים וכו'. מומלץ להביא אישור רשמי מהמעסיק שבו יצויין מתי התחלת לעבוד אצלו ושעם חזרתך לישראל בכוונתו להמשיך ולהעסיק אותך. כמו-כן, כדאי חהביא איתך 3 תלושי משכורת אחרונים. יש לציין, כי לא בטוח שתתבקש להציג את המסמכים הללו.

אם ישאלו אותך לגבי תוכנית הביקור אתה בהחלט יכול לציין משהו כללי ושעוד לא הזמנת שירותי תיירות ספציפיים כי לא ידעת אם יאשרו לך ויזה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון