ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בתכנון מסלול

פורום תאילנד
    4
    4
    1046
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • revital2223
      revital2223 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני ובן זוגי צפויים להגיע לתאילנד באוקטובר הקרוב למשך 21 ימים ( צ׳אנג מאי, קוסמוי ובנגקוק) בקוסמוי נהיה למשך 8 לילות, 9 ימים.

רציתי לדעת:

האם אם זה יותר מידי זמן בקוסמוי?

איזה חוף בקוסמוי יותר מומלץ ?

הייתי רוצה לשלב בדרום יעד נוסף שאפשר להגיע במעבורת ישירה מקוסמוי. יש המלצות למקומות נוספים שכדאי ללכת אליהם? ( כמובן על חשבון הפחתה במס׳ הימים  בקוסמוי) 

תודה מראש לעונים Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • sharoncc
        sharoncc נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון מסלול

מקוסמוי ניתן לשלב כיעד נוסף את קופנגן או קו טאו. לדעתי קופנגן עדיף. החלוקה צריכה להיות בערך חצי חצי. אנו לקחנו 4 לילות בקופנגן ו5 לילות בקוסמוי. קופנגן אי יותר לצעירים ואף לירח דבש יש שם מסיבות חוף למינהם והמפורסמות שבהם זה הפולמון וההאלף מון שנערכות בחוף הדרין. יש שם גם חופים שקטים מבודדים ולא פחות יפים והשאילה היא במה אתם מעונינים האם בחוף שקט ומבודד או בחוף שהוא קצת יותר תוסס ופעיל. זה גם עובד לגבי בחירתכם בחוף בקוסמוי שם יש את חוף צאוונג המרכזי עם בית חבד ומסעדות ישראליות והמרכז למטייל וכן קניון חדש שנבנה שם בנוסף ל2 מרכזים מסחריים שקרובים לחוף זה, או שקיימת לכם אפשרות לחפש לינה בחוף למאי שהוא קצת יותר שקט מצאוונג. לפעם ראשונה אני בכל זאת הייתי בוחר בצאוונג.

• avinew
          avinew נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון מסלול

תלוי מה אתם אוהבים, אתם צריכים ללמוד את הנושא וללמוד הרבה.

אם אוהבים הרבה בטן-גב ומסיבות - תקדישו זמן רב לאיים, אם אתם אוהבים לראות כל הזמן דברים חדשים, טיולים, טבע, תרבות, שבטים - כדאי שתתעניינו בטיולים שיש בצפון ואולי תעבירו לשם עוד כמה ימים ...

• המרכז הישראלי בנגקוק
            המרכז הישראלי בנגקוק נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון מסלול

היי

אתם יכולים לעלות על מעבורת לקופנגן.... אם אתם רוצים שקט תבדקו לפני שאתם לא מגיעים בזמן הפול מון וגם אם כן זאת חוויה,, בנוסף יש גם את האי "קו טאו" מקום שקט ומדהים

תהנו:)

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון