שאלת ויזה
-
היי, לפי מה שאני מבין מקבלים ויזה בכניסה לתאילנד שמחזיקה ל 30 יום?
כמה שאלות:
מה קורה אם נשארים קצת יותר מ 30 יום? קנס או משהו חמור יותר?
מה בדבר מעבר למדינה אחרת וחזרה לתאילנד? איך הויזה עובדת במקרה הזה?
הכוונה היא האם 30 יום מקבלת הויזה הוא 30 ימי שהייה בתאילנד?
-
שאלת ויזהתמיר.
חד משמעית ויזה ל-30 יום רק ל-30 יום וכל חריגה של
יום נוסף תעלה 500 בהאט בשדה התעופה, ואם תגזים
בחריגה מעבא למס' ימים תקבל חותמת בדרכון שמרחיקה
אותך ל-5 שנים מתאילנד.
אתה יכול להאריך את הויזה בתאילנד באמיגריישיין בכל
עיר בעלות של 1900 בהאט.
אם תצא למדינה אחרת ותחזור בטיסה תקבל שוב 30 יום,
אם תחזור קרקעית תקבל 15 יום.
צריך לבדוק לגבי התקנה החדשה לפיה צריך להוציא ויזה
במדינה שממנה מגיעים קרקעית, ממתי זה מתחיל.
-
שאלת ויזהתודה על התשובה המפורטת.
רק מה הכוונה הוצאת ויזה במדינה שמגיעים ממנה קרקעית?
-
שאלת ויזהאני מודה שאני עדיין לא מכיר את התקנה
הזאת לגמרי ומתי היא תיכנס לתוקף, אך ממה שהבנתי
נגיד שטיילת בקמבודיה ואתה רוצה לחזור לתאילנד יבשתית
עד היום היית מקבל 15 ימים חינם ללא בעיה
ממתי שהתקנה החדשה תיכנס לתוקף תצטרך לשם כך להוציא ויזה בקמבודיה
בכדי להיכנס שוב לתאילנד יבשתית..
.
-
moga"בחריגה מעבא למס' ימים תקבל חותמת בדרכון שמרחיקה
אותך ל-5 שנים מתאילנד"
אני רוצה לתקן אותך ברשותך, כי המשפט הזה פשוט לא נכון.
לא מקבלים חותמת והרחקה. על כל יום חריגה תשלם 500 בהט, כאשר המקסימום הוא 20 אלף בהט, גם אם חרגת חצי שנה עדיין תשלם 20 אלף. כל זאת כמובן במידה ואכן יצאת כדרך הישר דרך שדה''ת ולא נתפסת סתם כך ברחוב מכל סיבה שהיא, כי אם כן אז באמת אכלת אותה. -
mogaאין בעיה להכנס לתאילנד דרך גבול יבשתי ולקבל 15 נכון לפעם הראשונה שעושים זאת.
החוק החדש מתייחס למי שעושה זאת באופן קבוע אז יש בעיה לקבל ויזה בפעם השניה והשלישית וכו', ואז הוא צריך להוציא ויזה בשגרירות תאילנד באותה מדינה שממנה הוא מתכוון להכנס לתאילנד.
-
mogaלא מדיוק
אני גר באודון טאני לפעמים אני יוצא ללאוס וחוזר מיידית לתאילנד ומקבל 15 יום אפילו מספר פעמים ברצף.
כשאני לא מתעצל אני נוסע לקונסוליה התאית בוינטיין לאוס עושה ויזה לחדשיים ןמעריך חודש באימיגרישן באודון.
אבל זה מצריך לילה אחד בלאוס
-
shalitמציע לך להתעדכן כי היציאה כניסה ל15 יום ויזה עומדת להסתיים החל מאוגוסט....
זה פורסם בכל אתר ופורום אפשרי הקשור לתאילנד.וחוץ מזה טוב לשמוע שיש חבר'ה שגרים במקומות פחות מוכרים כמו אודון טאני
נשמח לשמוע סיפורים והמלצות על המקום -
shalitזיקו
א תודה
ב כן לדעתי האישית מי שרוצה להתרחק מתיירים והמולה ולחיות בין תאילנדים מקסימים ו"לא מקולקלים" איסן זה בהחלט מקום אידיאלי. שלא לדבר על מחיר המחייה המגוחך באיסן
ממליץ בחום לבוא ולראות את תאילנד......
יום טוב
-
shalitמחוז ענק בגודלו.
-
מצטרפת לשאלה- להוציא מראש ויזה ליותר מחודש?נהיה חודש וחצי. להוציא בארץ מראש? להוציא בשדה התעופה בכניסה? להוציא ויזה ליותר מחודש כבר בתוך תאיילנד (איפה?)... איך זה עובד?
-
מצטרפת לשאלה- להוציא מראש ויזה ליותר מחודש?בכניסה לתאילנד אין אפשרות לקבל ויזה ליותר מחודש,ובתוך תאילנד תכלו לקבל הארכה רק של שבוע,האופציה הכי טובה זה להוציא מראש בארץ בשגרירות(עלות של 150 שח),תקחו בחשבון שאם אתם יוצאים מתאילנד הויזה מיתבטלת ישר
-
מצטרפת לשאלה- להוציא מראש ויזה ליותר מחודש?לא בכל עיר יש אימגרשיין רק במחוזות הגדולים.
-
מצטרפת לשאלה- להוציא מראש ויזה ליותר מחודש?אם אתם באים לכאן לחודש וחצי - האופציה היחידה היא הנפקת ויזה מראש לחודשיים.
במידה ואתם מתכוונים גם לצאת ולחזור לתאילנד המהלך התקופה הזו עליכת לציין זאת במפורש ולבקש ויזה לשתיים או שלוש כניסות לפי הצורך. (כל כניסה עולה כסף...)
זו כאמור האופציה היחידה לשהייה של חודש וחצי.
קחו בחשבון שהויזה אותה קיבלתם בשגרירות תקפה לשימוש בתקופה מוגבלת של 90 יום המתחילה להספר מיום הנפקת הויזה בשגרירות.
-
טוב שאתם אומרים תודה על המידע!!!