לאן בתאילנד?
-
שלום לכולם ,
אני מחפשת המלצה על חוף נוסף בתאילנד מלבד קופיפי ופוקט (לשם כבר הזמנתי)
הטיול שלנו מסוף ספטמבר ועד אמצע אוקטובר (שלושה שבועות)
4 לילות צאנג מאי, 6 לילות פוקט, 4 לילות קופיפי... עד כאן הזמנתי.
נשאר לי 9 לילות לתכנון ואני מתלבטת.
אנחנו זוג עם 2 ילדים ילד בן 3.5 ותינוקת בת שנה.
אני מחפשת כמה שפחות טרטורים בדרכים ונראה לי 9 לילות בבנגקוק זה טו מאץ.
חשבתי על קנצנבורי, אבל זה מצריך ממני מעבורת לפוקט,טיסה לבנגקוק ועו נסיעה של 2-3 לקנצנבורי וזה קצת מוגזם..
שמעתי על קו לאק (שעה נסיעה מפוקט) וככה פחות נסיעות בחזור מפוקט לבנגקוק..
אשמח לקבל המלצות על קו לאק או בכלל אם יש לכם המלצה על מקום אחר.
אגב לא חשבתי להישאר יותר בכל חוף (קופיפי/פוקט) מהסיבה שאני מאמינה שכבר לא יהיה יותר מה לעשות שם..
התכנון זה ליומיים כדי להשאיר שבוע לבנגקוק.
אנחנו זוג עם 2 ילדים קטנים ועוד זוג.
תודה רבה
-
לאן בתאילנד?לא כל כך הבנתי את החישובים שלך עם המעבורת.....
בכל מקרה את צריכה טיסה מפוקט לבנגקוק על מנת להגיע לבנגקוק.
אם הגעתלבנגקוק - מבנגקוק לקנצ'נבורי זה נסיעה של שעה וחצי שעתיים,אפשר לעשות את הנסיעה עצמה כטיול ולעצור בדרך בכל מיני מקומות כדיי לא לנסוע רצוף - אני לא רואה בעיה בזה.
אם את רוצה ללכת לקאו-לאק זה גם אפשרי - מפוקט נוסעים לקאו-לאק גם נסיעה ש איזה שעה, שעה וקצת.... ואז את צריכה לחזור לפוקט כדיי לקחת טיסה לבנגקוק.
בשני המקרים תצטרכי לנסוע הלוך וחזור: לקאו-לאק וחזרה לפוקט או לקנצ'נבורי וחזרה לבנגקוק... השאלה מה בא לכם? עוד קצת ים וחוף או עוד קצת טבע ירוק?
-
לאן בתאילנד?לא יצא לי עדיין לטייל בכזה הרכב (ואשמח לשמוע חוויות אחרי הטיול..) אבל על פניו נראה שעוד מעברים, בכזה הרכב הם לא רצויים. הייתי מאריך בצפון בעוד כמה לילות ולא ישעמם לכם ואת היתר בבנגקוק.
-
לאן בתאילנד?אזור קאו לאק מהמקסימים והיפים בתאילנד, גם מבחינת איכות התיירים הנופשים באזור זה.
אומנם החודשים המדוברים אינם העונה הטובה ביותר לחופשה בקאו לאק, אולם אני חושב שבכל זאת אפשר בהחלט לשלב 2 - 3 ימים באזור.
עוד לפני קאו לאק, ניתן להגיע בקלות מקו פי פי אל חופי ריילי ביץ' ואו ננג.
לסיכום, תבדקו את האפשרות להוסיף את ריילי ביץ'/או ננג וקאו לאק למסלול הטיול שלכם.
טיסה לבנגקוק מאזור דרום מערב תאילנד אפשרית מפוקט או מקראבי.