נופש בעיירת חוף ברומניה
-
יוצאים בסוף יולי לטיול של שבועיים ברומניה.
אנחנו 2 משפחות כל אחת עם 3 ילדים בגילאים 6 - 17
רוצים לסיים את הטיול בכמה ימי נופש בחופי הים השחור ברומניה.
נשמח להמלצות מבעלי ניסיון על עיירות/מלונות, אטרקציות וטיפים אחרים.
תודה
-
נופש בעיירת חוף ברומניהאחת העירות החמות לנופש היא מאמאיה,בכל קיץ ברבה מאוד ארועי רחוב,העירה תוססת 24\7, צריך כבר לשריין מקומות לינה,הרבה מאוד רומנים נוהרים למאמאיה,וכשמלא שם הם עוברים לחופי הזהב בבולגריה
-
נופש בעיירת חוף ברומניה -
נופש בעיירת חוף ברומניהריף יקר,
כמובן שקראתי את הסיפור המדהים שלך על מאמאיה, אפילו עוד לפני ששאלתי את השאלה... ההתלבטות היחידה היא האם זה מתאים גם כשמטיילים בהרכב משפחתי.
קצת חוששת מההמוניות ומהבאלאגן, השאלה אם יש סיבה לחשש???
בכל אופן תודה על התשובה וקריאה נוספת של הסיפור שלך בהחלט עושה טוב על הלב.
לילה טוב...
-
נופש בעיירת חוף ברומניהבעונת הקיץ במרכזי הבילוי זה המון בלאגאן,ואלכוהול ברחובות ,למי שאוהב זאת.
עם ילדים ניתן להתמקם בכפר קרוב על קו הים [בכל האזור תנופת פיתוח תירותית גדולה מאוד],ולהגיע לעיר לאטרקציות השונות,שנוספו בשנה \שנתיים האחרונות
-
נופש בעיירת חוף ברומניהאזור קונסטנצה משופע בחופים ולא חייבים לבחור בממאיה עצמה, אם היא לא נראית לכם בגלל אופי יותר צעיר.
אני יכול להעיד מניסיוני מסוף יוני שאז החופים היו רגועים ממש ורק ביום האחרון שלנו על החוף הרגשנו תנועה ערה כי בדיוק הכריזו על פתיחת העונה ובנוסף זה היה סופ"ש ובסופ"שים הרומנים נוהרים לעבר מקורות נופש.
טיילנו לא מעט באזור ולכן אני יכול לומר לך שיש גם חופים יותר רגועים ושקטים.
מדרום לקונסטנצה, יש את החוים של אופוריה ואם תמשיכי דרומה בואך הגבול עם בולגריה יש לך את מנגליה והחופים עם השמות האקזוטיים כמו ונוס, נפטון, סטורן (כן אפילו שבתאי פה) ויופיטר.
בחיפושי אחר לינה עקבתי אחר המתרחש באזורים אלו, המחירים לאמצע שבוע היו מגוחכים ממש לוילות ממש קרוב לקו המים.
אני יכול לציין שגם בימי הסופ"ש בממאיה כאשר בערב הבארים על החוף התמלאו צעירים ומסיבות, למחרת בבוקר החופים היו עמוסים בכל סוגי הנופשים כולל משפחות.
אם אני צריך לבחור? אני הייתי בוחר במלון טוב בממאיה ומתמקם בו עם משפחתי.
-
נופש בעיירת חוף ברומניההמצב ביוני אינו דומה למצב ביולי אוגוסט,כשהמוני רומנים בעיקר צעירים נופשים וחוגגים ברצועת חוף מאוד קטנה וצרה יחסית לכמות קהל הנופשים,עם פעילות מסביב לשעון.
רומנים רבים מעדיפים בתקופת הקיץ לנפוש בחופי בולגריה הקרובים
לכל אחד שיקולים והעדפות שונים
-
נופש בעיירת חוף ברומניהיהודה אני מסכים אתך וציינתי שהניסיון שלי הוא מסוף יוני. בוודאי באמצע יולי ובסופ"ש המקום ייראה אחרת, שהריי אינסוף מיטות השיזוף והשמשיות נועדו לאלפי הנופשים.
זו הסיבה שהצעתי לבדוק בחלק הדרומי יותר וניתן לבדוק גם בחלקים הצפוניים למאמאיה, בנסיעה באזור ראינו המון בתי נופש, פנסיונים ומקומות המציעים לינה בחלק הצפוני יותר.
כמובן שממאיה אטרקטיבית ומושכת תיירים רבים, יש כאלו שאוהבים להיות במרכז העניינים ויש כאלו שיעדיפו שקט ושלווה.
-
נופש בעיירת חוף ברומניהנכנסת בדלת פתוחה....
האם הייתם ממליצים כיעד לנופש משפחתי את האיזור גם ללא קשר לטיול לרומניה? האם קרוב לשדה התעופה?
נעמה
-
נופש בעיירת חוף ברומניהלפי המידע באתר תיירות ישראלי חברת BLUE AIR טסה ביוני טיסות ישירות לקונסטנצה.
באתר ניתן לקנות חבילות נופש עם הצעות מפתות בהחלט, לא ראיתי (אולי יש) שהם מציעים למכירה רק טיסות.
בשנה שעברה לא היו טיסות שכאלו ואנחנו נחתנו בבוקרשט וממנה ברכב בנסיעה של קצת פחות מ-3 שעות על אוטוסטרדת השמש עד ממאיה.
ממליץ בחום על אזור הים השחור ברומניה לנופש.
-
נופש בעיירת חוף ברומניהתודה!
נשמע בהחלט מענין
-
נופש בעיירת חוף ברומניההנה לוח הטיסות שלהם לקיץ