ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בוליביה

פורום דרום אמריקה
    2
    2
    1489
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עמרי אזרך
      עמרי אזרך נערך לאחרונה על ידי

היי, עוד שנה אני משתחרר ואני רוצה לנסוע לדרום אמריקה, תכננתי מסלול בגדול וזה יותר מדי זמן (7 חודשים אבל אני לא רוצה יותר מ-6) האם כדאי לוותר על בוליביה או שזה חשוב, כי אני יכול גם לקצץ מארגנטינה, ברזיל ופרו.

תודה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ל ליסה
        ל ליסה נערך לאחרונה על ידי

בוליביה

היי, אני לא הייתי מוותרת על בוליביה אבל גם לא הייתי מתכננת מסלול של חצי שנה מראש. אתה טס עוד שנה והרבה דברים יכולים להשתנות עד אז - אולי תקרה על מקום שמעניין אותך, תראה סרט ש"ידליק"אותך על איזה מקום.

וגם תוך כדי הטיול יכול להיות תוהב מקום מסויים ותרצה להשאר קצת יותר, או תבוא לענשהו ותעזוב למחרת. במיוחד אם אתה נוסע לבד. אולי תתחבר למישהו (או מישהי) ותמשיך איתו/ה.

אני הייתי סוגרת כרטיס הלוך וחזור (זאת אומרת הייתי סוגרת את המדינות שבה אנחת וממנה אחזור), הייתי גם בונה מסלול לשבוע הראשון של הטיול במדינה בה אני נוחתת + מקומות בישבת כולה שאני חייבת לראות, והשאר משאירה פתוח. טיול זה לא מבצע צבאי, תיכנון יתר לפעמים הורס. אתה כל הזמן תפגוש אנשים שיספרו לך על מקומות בהם הם היו ואולי תרצה לנסוע לשם. זה לא אומר שצריך להתחיל לזגזג בטיסות על כל היבשת, בסוף תגבש לך איזשהו מסלול הגיוני. ברגע שתהיה שם, תדע יותר טוב מה אתה רוצה.

ושוב לגבי בוליביה - אם אתה מחפש טרקים,טבע ונופיםדרמטיים, לא הייתי מוותרת עליה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון