בופה במלונות לאס וגאס
-
קראתי המלצות על בופה במלונות בלאס וגאס.
אני מבין שיש מומלצים יותר \ פחות וזולים יותר \ פחות.
אפשר לקבל מידע והמלצות ממומחי לאס וגאס ומנוסים?
-
בופה במלונות לאס וגאסהנה אתר המפרט את מחירי הבופה בלאס וגאס:
http://www.lasvegasadvisor.com/buffets.cfm
הנה אתר המפרט את שעות הפעילות של הבופה:
http://www.vegas4locals.com/lasvegasbuffets.html
ברוב המקרים אפשר להשיג קופוני הנחה שלעתים מחלקים בכניסות לבתי קזינו או בקבלה כאשר נרשמים למלון זה או אחר. יש גם חוברות של קופונים שנוהגים לחלק ללא תשלום ב-STRIP.
כ"כ, בדוכנים של TIX4TONIGHT לאורך הסטריפ (יש כמה וכמה כאלה) אפשר לרכוש ארוחות בופה בבתי המלון הידועים בהנחה מסוימת.
כ"כ, נגיד שמחיר ה-DINNER בד"כ גבוה יותר ממחיר ב-LUNCH. אז פשוט מגיעים לבופה רבע או חצי שעה לפני פתיחת הדינר ומשלמים על לאנץ'. זה במקרה ואותו הבופה פתוח ברציפות.
רבים טוענים שהבופה בפריז הוא אחד הטובים בעיר. אני לא התרשמתי שמדובר במשהו מיוחד, כמה כבר אפשר לאכול ? גם התורים לבופה זה משתרכים וצריך לחכות הרבה זמן בד"כ, אלא אם מוסיפים כסף למחיר של הבופה ואז מקצרים את התור.
אני אישית כאשר הולך לבופה, בוחר באלה של בתי המלון פלמינגו או הארא'ס, כאשר דואג להצטייד בקופוני הנחה שאני מבקש בקבלה של בתי המלון. ברור שנותנים את הקופונים לאלה במתאכסנים במלונות אלה, אבל איך שהוא אפשר להשיגם גם בלי ללון שם.
-
בופה במלונות לאס וגאסאנחנו לטיול שלנו רכשנו מאתר גרופון שוברים למלון פריז (יוצא 2 במחיר 1)
כרגע העסקה הזאת לא בתוקף אבל יש עסקאות אחרות
-
הערה חשובהלאורך הסטריפ יש כל מיני מחלקי קופונים, חלק מהם מנסים לתפוס אתכם ולהציע לכם כל מיני הצעות לטיולים מאורגנים כאלה או אחרים וכד', חלק אחר מלק כרטיסים עם תמונות של בחורות בעירום ומספר טלפון - שירותי ליווי.
אז מכל אלה תתרחק (למרות שלא יאוכלו אתכם
), תעשה את המיון לפני שאתה לוקח את הקופונים או פליירים או "כרטיסי ביקור" שמציעים לך. -
בופה מלון parisפעם קודמת אכלתי בו ובבופה של מלון באליס בו התאכסנתי. אין מה להשוות ביניהם. לדעתי, הבופה של מלון paris מנצח בגדול. אני מאמין שיש עוד טובים אבל לא יצא לי להשוות. באוגוסט אשהה במלון בלאגיו ואנסה גם אותו.
-
בופה מלון parisבבאלי'ס יש רק ארוחת בוקר או איזה דינר מיוחד וסופר יקר
-
בופה במלונות לאס וגאסמידע יקר מפז!
תודה!!
-
בופה במלונות לאס וגאסאחרי שהסתובבנו ברוב הבופאים במלונות הגדולים הבופה הכי גדול ומטורף היה במלון ריו (תלכו לבופה הגדול לא להתבלבל עם הבופה הנוסף "הקטן" של מאכלי הים) , הכי מאכזב היה בסיזר פאלאס.
-
בופה במלונות לאס וגאסבופה של שישי בערב בבאלגיו-מעולה! לא זול .אבל נהדר.
בופה של אורלינס -מצויין ולא יקר!
כמו כן-בסאמס טאון טוב מאד וזול וגם צמוד לוולמארט לקניות לפני האוכל.(כי אחריו קצת קשה לזוז...)-רחוב טרופיקנה.
בופה מיוחד -יום ראשון במנדלי בי-בראנץ-משעה 11.00 בבוקר .-.
-
בופה במלונות לאס וגאסתנסו במלון - Red Rock מעט רחוק,אבל מגוון וטעים.ניסינו טעמנו ונהננו.בתיאבון וחג שמח חיים.
https://foursquare.com/v/red-rock-feast-buffet/4c3b6e58f5c0b 713c9ea8029
11011 W Charleston Blvd, Las Vegas, NV 89135
שעות פתיחה: פתוח היום · 8:00–21:00
-
בופה במלונות לאס וגאסקישור המלצות נוסף.
-
תודה לכולם על המידע הרב ועל השיתוףנראה לי שננסה אחת אחת מההמלצות

-
בופה במלונות לאס וגאסאכלתי בערך 5-6 פעמים בבופה של מנדליי ביי והוא מצויין. מגוון רחב של מאכלים והכל טרי. החיסרון הוא המחיר- מאוד יקר.
בלוקסור אכלתי פעמיים בהפרש של שנתיים. בפעם הראשונה היה לא רע, בפעם השנייה היה מאוד לא טוב- המגוון היה דל והאוכל היה ברובו סתם ג'אנק. לגבי המחיר, הוא יחסית זול.
אכלתי פעם אחת בבופה של MGM. האוכל טוב ואיכותי, אך לטעמי, עדיין לא ברמה של מנדליי ביי. המחיר קצת יותר זול ממנדליי ביי.
אציין שכל הארוחות (חוץ מאחת במנדליי) היו ארוחות ערב שמחירן בדר"כ גבוה יותר.
-
-
MGMאני הייתי בבופה של ה-MGM (בבוקר).
היה מגוון עצום ומטורף של אוכל, לא יכולנו להכיל את הכל וזה נראה כמו גן עדן.
הבעיה שהרוב לא היה כל כך אכיל ורק נראה יפה... היה די מאכזב ולמזלנו קיבלנו את הבופה חינם במסגרת המבצע שבו הזמנו את המלון אז קיבלנו את התמורה.
יכול להיות שבצהריים/ערב זה יותר טוב אבל אין ספק שבפעם הבאה ינוסה מקום אחר.
-
בופה במלונות לאס וגאס -
שתיה קלה?איתי, השובר שדיברת עליו שוב פעיל בגרופון.
לא מוזכרת שתיה קלה.
האם ידוע לך אם כולל שתיה קלה?
-
שתיה קלה?בכל בופה השתיה הקלה כלולה במחיר והיא ללא הגבלה, כנ"ל קפה ותה
-
תודה ראובן