ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תאיילנד בנובמבר

פורום תאילנד
    4
    4
    917
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • חיים 951
      חיים 951 נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים. 3חברים ואני קנינו כרטיסי טיסה לתאיילנד +טיסת המשך לקוסומוי . רציתי לנסות להבין האם התכנון שלי מתאים מבחינת מ"ס ימים וגם האם בכלל הוא נכון מבחינה גאוגרפית . אז ככה : הגעה לבנקוק וטיסת המשך לקוסומי שם נבלה שבוע ימים שמתוכם יומיים בקופנהגן , משם חזרה לקוסומוי לטיסת המשך לקראבי שם נבלה 3 לילות ומשם טיסה לבנקוק ל-3 לילות . סה"כ 13 לילות . האם החלוקה הגיונית ? ובקראבי באיזה מקום כדאי יותר לקחת מלון בריילי ביץ , או או ננג  ההתלבטות  היא גדולה משום שאם יירד גשם בריילי ביץ אני תקוע במלון לעומת העיר... אשמח לתשובות בעיניין .

תודה ושבוע טוב .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
        המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

תאיילנד בנובמבר

בטיול של 13 יום, לא מומלץ לעבור הרבה ממקום למקום. 
        בטיול של 13 יום, יש לכם הרבה מעברים ולא ברור למה אתם שבוע בקוסמוי ועוברים ליומיים בקופנגאן.
        חבל לבזבז כסף על כרטיס טיסה הלוך ושוב מקוסמוי לקראבי וחזרה לבנגקוק, בשביל 3 ימים.
        לדעתי, תבחרו צד אחד של האיים, מבחינה סטטיסטית בפוקט יש פחות גשמים מקוסמוי.
        תיכנס לאתר מזג האויר שם תוכל לקבל מידע סטטיסטי על כמות הגשמים לחודש נובמבר. Www.travelfish.org

• אורית צאנג מאי
          אורית צאנג מאי נערך לאחרונה על ידי

תאיילנד בנובמבר

הטיול שלכם הוא ממש קצר וחבל שתבזבזו זמן יקר במעברים, בכל מעבר מתבזבז כחצי יום וחבל. אם אתם מחפשים חיי לילה, בריילי ביץ, די שקט ויכול להיות לכם משעמם.

• lotan.j
            lotan.j נערך לאחרונה על ידי

תאיילנד בנובמבר

הי

אני ממליץ לך לרדת מהמעבר לקראבי ולהשאר באיים, תחלק את זה בין קוסמואי וקופנגןן. חבל על הזמן והכסף עם כל המעברים האלה. המרחק בין קוסמואי לקופנגן הוא חצי שעה הפלגה +- אז תנצלו את זה ותקדישו יותר זמן לקופנגן. בנוסף תבדוק באינטרנט את התאריכים של הפול מון כי יש פול מון אז כדאי לסגור מלון מראש (דורשים מינימום 4 לילות להזמנה).

אם תרצו בכל זאת עוד אי, תוכלו לקחת הפלגה לקוטאו ליום טיול/ צלילות/ שנורקל. וכמובן הפלגה למרין פארק שזה טיול שאסור לכם לפספס.

ב 13 יום בתאילנד לא עושים מלא מעברים אלה מטיילים באיזור אחר ונהנים ממה שיש לאיזור להציע.

לוטן

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון