ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

"השטיח המעופף" - רמאות לשמה

פורום אירופה
    4
    4
    1204
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מרסיה
      מרסיה נערך לאחרונה על ידי

ביום 25/05/2014 יצאתי לטיול לבולגריה חזרתי 29/05/2014

הטיול של גמלאי אגד,היו שם כ-150 ישראלים.

הרמאות התחילה עם "הפרוספקטים" הצבעוניים המהודרים המבטיחים והשקריים...

כל הטיולים שהציעו לא נראו לי מסיבות כאלה ואחרות,משהו לא אמין בהצעות לטיולים.

הייתה לי התנגדות עזה שלא להצטרף לטיול,אך חבריי החמיצו לי פנים ואז מחלתי על כבודי, שיניתי את דעתי.(קוראים לזה לחץ חברתי)

ובכל זאת יצאתי לטיול כדי לא להיות חריגה,היינו 4 חבר'ה מגובשים ,לא רציתי להיות יוצאת דופן ולהרוס את המארג החברתי שיצרנו בנינו.

הטיול שהוצע לנו כלל: טיולי ג'יפים,טיולי טרקטורנוים,טיולי סוסים,קליעה בחץ וקשת,קליעה למטרה,ארוחת צהרים...

לי באופן אישי נשמע סוג של קייטנה, איך בדיוק ביום אחד עושים ג'יפים,סוסים,טרקטורונים?החץ וקשת וקליעה למטרה נשמע לי כמו ריפוי בעיסוק,רק שכחו להביא לנו פלסטלינה כמו בגן ילדים.

בקיצור תאור הטיול במציאות,נסיעה בג'יפ מימיי סטאלין 9 אנשים בג'יפ חורק רועש.

טיולי סוסים עושים סיבוב שאורך 3 דקות,טרקטורונים עושים לך סיבוב של 5 דקות

"ארוחת צהרים" - שניצל עוף יבש כמו עץ מהגוני,סלט כרוב ללא שום טיבול יבש,תפוחי אדמה קרים שהוצאו מהמקרר דקות ספורות לפני הגעתינו "למסעדה".

לא רטבים,לא קינוח - רק מים הגישו.

זאת רמאות וגזל לאור יום - כל הקבוצות שיצאו חשו מרומים כעוסים ומושפלים.

המדריכה סוג של נוכלת חלקלקת לשון,נעלמה מהשטח ולא הותירה עקבות.

תמיד טענתי שחברת "השטיח המעופף" רשלנית ואינה אמינה לאור התלונות של 

נוסעים אחרים,ונוכחותה בבתי משפט.

עלי נאמר: "איך נפלו גיבורים" את אשר יגורתי בא לי.

*ראו הוזהרתם

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

סליחה - אבל למה רמאות?

אצת כותבת שהיה לך ברור שאי אפשר לדחוס את הכל ביום אחד, אז מה את באה בטענות השסוסים היו 3 דקות?

מישהו הבטיח לך טיול סוסים של שעתיים לאור השקיעה? ואם לא הבטיחו והיה לך ברורכ שיש בעיה - טרחת לשאול כמה זמן זה הטיול סוסים?

מישהו הבטיח לך ארוחת צהריים מפוארת כולל שמפנייה וקאוויר? הייתה איזושהו התייחסות בפרוספקט הצבעוני לרמה של ארוחת הצהריים? אולי תמונה? משהו שגרם לך לחשוב שיהיה יותר משניצל?

דווקא מנוסח בתלונה שלך עולה שאת היית מודעת לבעייתיות, ובכל זאת בחרת להצטרף. אז אני לא מבין איפה הרמאות?

אם הבטיחו טיול סוסים לאור ירח והטיול היה בצהריים - זו רמאות. אם הבטיחו טיול סוסים ונתנו טיול סוסים - אמה הבעיה?

אם 'תמיד טענת' אז אני לא חושב שאת יכולה לבוא אליהם בטענות.

• Eytanin
          Eytanin נערך לאחרונה על ידי

רכשת חבילת וועד-עובדים, קבלת! בפעם הבאה רכשי חבילת חמישה כוכבים ותקבלי. כמה שתשקיעי, כך תקבל. אין לך להתלונן על חברה מסחרית. הם שם בכדי להרוויח. ואגד יכולה לרכוש חבילות מכובדות יותר

• hאורי
            hאורי נערך לאחרונה על ידי

"יזהר הקונה"

זהו כלל משפטי בסיסי שאליו בעצם התיחסו קודמי. אני חוזר ומציע גם להזהר ממוכרי הודעות כאלו .א. הגברת לא מפרטות כמה עלתה לה "המציאה" .ב. סביר להניח 

שהועד הסכים לעיסקה  הזו מראש ולא קנה חתול בשק  וכוחו מספיק גדול לדרוש ולקבל פיצויים באם רומה.

ב. מדובר בכותבת ותיקה שכל תרומתה לפורומים ,היא הודעה אחת בלבד במשך יותר מחמש שנים?!!  העובדות  האלו ביחד מעלות   ספק רב בתום ליבה של המתלוננת.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון